Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

SERKAP CET’e Üye

Kurulduğu ilk günden beri Avrupa Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Federasyonu’na (CET The European Ceramic Tile Federation ) üye olmak için girişimlerde bulunan SERKAP Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği, 10 Haziran 2005 tarihinde yapılan CET Genel Kurulu’nda daimi üye olarak kabul edildi.

yapi.com.tr



urulduğu ilk günden beri Avrupa Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Federasyonu’na (CET The European Ceramic Tile Federation ) üye olmak için girişimlerde bulunan SERKAP Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği, 10 Haziran 2005 tarihinde yapılan CET Genel Kurulu’nda daimi üye olarak kabul edildi.

Büyük ihracat potansiyeliyle yurtdışındaki pazarlarda söz sahibi olan Türk seramik kaplama malzemeleri sektörü CET ile Avrupa topluluğuna ilk adımını da atmış oldu. İrlanda’nın Dublin şehrinde, Eczacıbaşı Karo Seramik Ireland firmasının ev sahipliğinde gerçekleşen CET Genel Kurulu’na SERKAP Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yamaner ve SERKAP Genel Sekreteri Germiyan Saatçioğlu katıldı.

Avrupa seramik sektörünün temsilcisi Cerame-Unie’ye bağlı sekiz federasyondan biri olan CET uluslararası ticaret politikasından, doğal gaz pazarlarının liberalleştirilmesi ve kirlenmenin önlenmesi, standartlardan, enerji, haksız rekabet, sağlık ve güvenlik politikalarına kadar değişen konular üzerinde çalışmaktadır. Üretim ve ürün kalitesi standartlarını geliştirme ve tanıtma, teknoloji ve üyelerinin ortak ilgi alanlarındaki görüş ve deneyimlerini aktarabilecekleri bir platform sunma görevini de üstlenmiştir.

Cet’in Apicer, (Associaçao Portuguesa da Indústria de Cerâmica) Ascer, Assopiastrelle, Ava - Algemene Vereniging Voor De Nederlandse, Aardewerkindustrie,Cc Höganäs Byggkeramik Ab, Chambre Syndicale Du Carreau Ceramique, Industrieverband Keramsichen Fliesen Platten E.V., The Tile Association gibi farklı ülkelerden bir çok üyesi bulunmaktadır.

http://www.yapi.com.tr/haberler/serkap-cete-uye_28637.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!