Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Seyrantepe’nin Talibi Çok

TOKİ’nin katılımı arttırmak ve işin mümkün olan en kısa sürede tamamlanmasını sağlamak üzere, 21 Ağustos’ta yeniden yapılacak Seyrantepe spor kompleksi ihalesinde şartları yumuşatması sonuç veriyor. Şirketleri mali yönden rahatlatmak üzere, “firmanın teklif ettiği idare payı toplam gelirinin (İPTG) yüzde 5’inin sözleşmenin imzalanacağı güne kadar

Cumhuriyet Gazetesi
Seyrantepe’nin Talibi Çok

TOKİ’nin katılımı arttırmak ve işin mümkün olan en kısa sürede tamamlanmasını sağlamak üzere, 21 Ağustos’ta yeniden yapılacak Seyrantepe spor kompleksi ihalesinde şartları yumuşatması sonuç veriyor. Şirketleri mali yönden rahatlatmak üzere, “firmanın teklif ettiği idare payı toplam gelirinin (İPTG) yüzde 5’inin sözleşmenin imzalanacağı güne kadar TOKİ hesabına yatırılması” şartını kaldırdığı ihaleye Aşçıoğlu’nun ardından Teknik Yapı da katılacağını açıkladı.

Kartal’daki 4. projeleri Uptwins Deluxe Residence’ı tanıttığı toplantıda soruları yanıtlayan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Seyrantepe ihalesine gireceklerini açıkladı. Durbakayım, “Daha önce o ihaleye çok girmek istiyorduk, ancak Eren Talu’nun bıraktığı şeye koşmak gibi havadan uçmadık, biraz geri durduk. Ama şimdi ikinci ihaleye gireceğiz. Galatasaraylıyız, istekliyiz, arzuluyuz, hayırlıysa alalım. Eren Talu da Galatasaraylıydı. Keşke Eren Talu bitirseydi” dedi.

İhaleye tek başlarına gireceklerini söyleyen Durbakayım, kredilerle ilgili bir soruya karşılık da “Kriz döneminde krediler hiç olmadığı kadar bol. Çünkü kredilerin gideceği yer azaldı. Kredi ile ilgili hiçbir sorun yok” şeklinde konuştu.

Türköz İnşaat, Oliv Yapı ortaklığındaki REALİSTANBUL konsorsiyumu da Galatasaray’ın Seyrantepe spor kompleksine teklif vermeye hazırlanıyor. Türköz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Türköz, ihaleye teklif vermeden önce Belçikalı ortağı ile finans görüşmelerinde bulunduğunu belirtti.

REALİSTANBUL konsorsiyumunun en büyük ortağı Türköz İnşaat, eğer ihaleye katılırsa, Aşçıoğlu’ndan sonra ihaleye teklif veren ikinci Trabzonlu firma olacak. İyi bir Trabzonsporlu olduğunu her fırsatta ifade eden Murat Türköz, Belçika ve Fransa’da uluslararası ortakları tekstil mağazaları zinciri sahibi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/seyrantepenin-talibi-cok_71435.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!