Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Silivri Projesinde ÇED Süreci Başladı

TOKİ Silivri projesinin 1. etabı için ÇED süreci başladı. Projenin 1. etabında 598 adet konut ve 1 adet cami olacak.

yapi.com.tr
Silivri Projesinde ÇED Süreci Başladı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Silivri'de yapmayı planladığı toplu konut projesinde düğmeye basıldı. TOKİ Silivri projesinin ilk etabı için ÇED süreci başladı.

TOKİ, İstanbul Silivri Alipaşa Mahallesi’nde yatay mimari yaklaşımın hâkim olduğu az katlı planda yepyeni bir proje hayata geçirecek. Emlak Kulisi'nde yer alan habere göre; Toplamda 1.356 konutun yer aldığı TOKİ Silivri projesinin 1. etabında 598 adet konut ve 1 adet cami olacak. 2. Etabında ise 758 adet konut, 24 adet dükkan, 1 adet okul ve 1 adet cami inşa edilecek.

1. etap kapsamında toplam 60 bin 77,61 metrekare alanda 35 blok yapılacak. Konutlar için 285 araç kapasiteli otopark yapılacak. Proje, 52 bin 661,14 metrekare emsal alanına sahip.

Proje alanının kuzeyinde proje ile birlikte park alanı oluşturuluyor. Alanın doğusunda ve güneyinde konutlar yer alıyor. Proje alanına en yakın konut 20 metre mesafede bulunuyor.

TOKİ tarafından ihalesi yapılacak ve yüklenicisi belli olduğunda yüklenici tarafından yapılacak olan inşaat faaliyetleri, raporda öngörülmeyen teknik çalışmalar, ÇED yönetmeliği kapsamında yüklenici tarafından ilgili kurumdan gerekli izinler alınarak yapılacaktı

TOKİ Silivri projesinde yapıların 2020 yılı Haziran ayı gibi tamamlanması planlanıyor. Konutlarda ortalama 2 bin 392 kişinin yaşaması bekleniyor.

TOKİ Silivri projesi nerede?
Avrupa Otoyolu’nda (E80) Silivri-Çorlu İstikametinde devam ediliyor. E80 Yan yoldan Silivri istikametine dönülüyor. Silivri gişelerden 850 metre sonra (Silivri Yeni mezarlığının yanından) Sağa dönülüyor. Yol boyu 400 metre ilerlenir ve sola dönülüyor. 940 metre ilerleniyor ve sağa dönülüyor. Proje alanı 700 metre sonra yolun sağında kalıyor.

ETİKETLER: TOKİ
http://www.yapi.com.tr/haberler/silivri-projesinde-ced-sureci-basladi_164093.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!