Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Silverline İstanbul’da Yeni Konsept Mağazasını Açtı

Silverline Ankastre, canlı mutfak deneyimine açık, yenilikçi, çevreci ve fonksiyonel tasarımlarının yer aldığı yeni konsept mağazasını Erenköy’de açtı.

yapi.com.tr
Silverline İstanbul’da Yeni Konsept Mağazasını Açtı

Tasarım odaklı, kullanıcı beklentilerini maksimum düzeyde karşılayan, enerji tasarrufu yüksek ve çevreci modelleri ile hem Türkiye’de hem de dünyada konuşulan markalar arasına giren Silverline, yeni mağaza konseptiyle tüketicilerine deneyim odaklı alışveriş imkânı sunuyor. Türkiye genelinde 35 konsept mağaza ile farklı bir kulvarda tüketicilere ulaşan marka, ürün çeşitliliğini mağazalarında şık konseptlerle sergiliyor.

Silverline yeni konsept mağazalarında, tüketicilerin ürünlerle temas etmesini ve deneyimleyerek alışveriş yapmasını sağlıyor. Son yıllarda mutfaklarda farklı tasarım anlayışlarını daha geniş bir çerçevede yansıtması ile öne çıkan ankastre, mutfakta moda anlayışının da temsilcisi olmaya başladı.



Bu öngörü ile Türkiye’nin ilk ankastre mağaza zincirini oluşturan Silverline Ankastre, Bağdat caddesine  yürüme mesafesinde yer alan İstanbul Erenköy mağazasında uluslararası tasarım ödülleriyle tescillenen davlumbaz modellerini, hibrit tasarımları ve Retroline serisi gibi farklı duygu ve beğenilere hitap eden ankastre ürün gruplarını kullanıcılıları ile buluşturuyor.



Silverline’nin 460 metrekare kapalı alanda kurulu yeni konsept mağazasında, ocak ve davlumbazın tek gövde de birleştiği ilk hibrit tasarımı Flow-in’in deneyimlendiği bir de yaşayan mutfak yer alıyor.  Silverline tasarım ve teknoloji felsefesinin bütünüyle yansıtıldığı mağazada ayrıca dünyaca ünlü granit eviye markası Schock’un da dikkat çeken tasarımları sergileniyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/silverline-istanbulda-yeni-konsept-magazasini-acti_169010.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!