Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Silverline'den Ücretsiz Ürün Sevkiyatı

Silverline, kısa bir süre önce kurduğu Silverline Ankastre Danışma Hattı’ndan sonra, şimdi de Silverline Ücretsiz Ürün Sevkiyatı servisini başlattı.

yapi.com.tr



br/>

Silverline, kısa bir süre önce kurduğu Silverline Ankastre Danışma Hattı’ndan sonra, şimdi de Silverline Ücretsiz Ürün Sevkiyatı servisini başlattı. Bundan böyle Silverline müşterileri ürünlerini satın aldıktan sonra nakliye ve montaj konusunu düşünmek zorunda kalmayacaklar. Ücretsiz uygulamada yetkili servis, ürünü bayiden alacak, müşterinin evine götürecek ve montajını yapacak.

Silverine, arıza ya da montaj konularında iş saatleri içinde uygun olmayanlar için de, akşam saatlerinde hizmet veren yeni bir servis hizmeti başlattı. Söz konusu hizmetten yararlanmak isteyen müşteriler, Silverline Call Center’ı arayarak diledikleri saat için randevu alabilecekler. Servis, Pazar günleri hariç 19.30 - 24.00 saatleri arası hizmet veriyor.

Ankastre mutfak ürünlerinde, İspanya’dan Finlandiya’ya 39 ülkeye ihracat yapan Silverline’ın 2008 hedefi ise, Türkiye çapında 20 servis noktasını daha hizmete sunmak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/silverlineden-ucretsiz-urun-sevkiyati_56246.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!