Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sinpaş 2 Günde 22 Milyon Ciroyu Aştı

Konut sektörünün önemli isimlerinden Sinpaş GYO, çok özel banka kredisiz ödeme avantajları sunduğu yeni kampanyası “ilk 84 eve 84 ay vade” ile satış ofislerinde yoğun bir hafta sonu geçirdi. Kampanya kapsamında Sinpaş GYO’nun cirosu 22 milyon TL’yi geçti.

yapi.com.tr
Sinpaş 2 Günde 22 Milyon Ciroyu Aştı

Sinpaş GYO’nun,  ev sahibi olmak isteyenlere küçük taksitler ile ev alma kolaylığı sağlamak amacıyla başlattığı banka kredisiz “İlk 84 Eve 84 Ay Vade” kampanyası hafta sonu satış ofislerini doldurdu.  İstanbul Avrupa yakasında Bosphorus City ve İstanbul Sarayları, Anadolu yakasında Aqua City 2010 ve Bursa’da Bursa Modern’de geçerli olan kampanya kapsamında yaklaşık 22 Milyon TL ciro elde edildi.

Sinpaş GYO’nun Çekmeköy-Sancaktepe Bölgesi’nde projelendirdiği yeni su medeniyeti Aqua City 2010’un satış ofisinde hafta sonu yoğunluk yaşandı.  Toplam 28 adet evin satıldığı projenin satış cirosu 10 Milyon TL’yi aştı. Aquacity 2010 projesinin ilk iki etabının yüzde 90’ı satılmış durumda. 3. Etabı ise yeni kampanya ile birlikte hafta sonu satışa çıktı.

Satış ofisleri yan yana olan Sinpaş GYO’nun Küçükçekmece’deki dev projeleri İstanbul Sarayları ve Bosphorus City’de de yoğunluk Aquacity 2010’u aratmadı. Bosphorus City ve İstanbul Sarayları olmak üzere her iki projede yaklaşık 10 Milyon TL satış cirosu elde edildi. Bosphorus City’de 1. Etap teslimleri devam ederken, Bosphorus City’ye komşu, 1. Etabının yüzde 80’inin satılan İstanbul Sarayları projesinin ise 2. Etabı yeni kampanya ile birlikte satışa sunuldu.

Bursa'nın en büyük yaşam projesi Bursa Modern’de de hafta sonu yeni kampanyanın yoğunluğu yaşandı. Kampanyanın başında Bursa’da yaklaşık 2 Milyon TL ciro elde edildi.

Sinpaş GYO, yeni kampanyası ile geçerli projelerinden ev alan ilk 84 kişiye banka kredisiz ödeme kolaylığıyla yüzde 5’i peşin, yüzde 10’u 1 yıl, yüzde 30’u 2 yıl sonra ödenmek üzere, kalan bakiyeyi 1.150 TL’den başlayan taksitlerle 84 ay vade ile ödeme kolaylığı sunuyor. Firma, kampanya ile daha geniş kitleleri lüks konut sahibi yapmayı hedefliyor.


 

ETİKETLER: gayrimenkul firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/sinpas-2-gunde-22-milyon-ciroyu-asti_82777.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!