Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Şirket Hissesi Alanlara İndirimli Ev

Yeşil inşaat bundan sonra faaliyetlerine Y&Y GYO çatısı altında devam edecek. Y&Y GYO Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Işık Gökkaya, 2 yıl içinde Türkiye'nin 3 büyük GYO'sundan biri olmayı hedeflediklerini belirtti.

yapi.com.tr / AA
Şirket Hissesi Alanlara İndirimli Ev

br />
Hissedarlara projelerde indirim

Yönetim Kurulu kararıyla Y&Y GYO'nun hissedarlarına gerçekleştirdiği projelerde indirim kararı aldığını da söyleyen Yeşil, 25 bin lot olanlara yüzde 5, 100 bin lot ve üzeri olanlara da projelerde yüzde 8 indirim yapacaklarını bildirdi.

Halka açılmanın şirketlerin ve ülke ekonomisinin büyümesine sağladığı katkıya işaret eden Yeşil, ''Yeşil İnşaat ile Y&Y GYO'yu birleştirme kararını bu nedenle aldık. Biz eksiden bir proje yapabiliyorsak şimdi belki 5 proje yapabileceğiz. Türkiye'nin kredi notunun artması yabancı yatırımcıların ilgisini çekecek bir şey. Bunları belki Türk yatırımcıların sermayesiyle değil yabancı sermaye ile yapabileceğiz'' dedi.

"Riskli yatırımlar yapamayız"

İnnovia 4'ün lansmanıyla ilgili özel kampanya planladığını da ifade eden Yeşil, Ayazağa ile ilgili bir soruya karşılık da, orada açılan davalardan dolayı ihaleden çekilme kararı aldıklarını, kendileri çekilince de ihalenin Ağaoğlu'na kaldığını anımsattı.

Bir gazetecinin ''Mahkeme süreci sonuçlanmadan inşaata başlanmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?'' şeklindeki sorusuna karşılık da Yeşil, ''Türkiye'de bir çok şey bir çok şekilde yapılıyor. Biz daha kurumsal çalışmak zorundayız. Onu kendimiz açısından riskli gördük. Riskli yatırımlar yapamayız. Hissedarlarımız var, dolayısıyla onların haklarını korumak zorundayım. Bizim daha ayağı basan projeler yapmamız lazım. Çok güzel bir yer Ayazağa. Ben orayı çok arzu ettim. Büyük ihtimalle Ağaoğlu orada projeyi yapacak, problem olmayacak ama bizim şu andaki konumumuzda o şekilde yol alamayız diye mecburen vazgeçtim'' dedi.

Verilen bilgiye göre, devir sorası Y&Y GYO ortaklık yapısı ise ''Yeşil İnşaat yüzde 0,24, Rudolph Younes yüzde 1,73, Engin Yeşil yüzde 89,26, küçük ortaklar yüzde 0,99, halka açık hisseler yüzde 7,78'' oldu.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2
ETİKETLER: gayrimenkul firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/sirket-hissesi-alanlara-indirimli-ev_85312.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!