Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Şişecam Gönüllüleri’nin Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Sürüyor

Şişecam Topluluğu’nun çalışanlarından oluşan Şişecam Gönüllüleri, sosyal sorumluluk çalışmalarına devam ediyor. Türkiye’de çok sayıda projeye imza atan Topluluk çalışanlarının gönüllü olarak düzenledikleri etkinliklerin yurt dışındaki ilk durağı ise Bosna Hersek oldu.

yapi.com.tr
Şişecam Gönüllüleri’nin Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Sürüyor

Türkiye’de kan bağışı kampanyası, Çocuk Hakları Şenliği, Cam Yeniden Cam etkinlikleri ve Darülaceze ziyaretleri gibi birçok projeye imza atan Şişecam Gönüllüleri’nin yurt dışındaki ilk durağı Bosna Hersek oldu. Şişecam Soda Lukavac Fabrikası çalışanlarından oluşan gönüllüler, Şişecam emeklilerine ve bölgedeki ihtiyaç sahibi 60 aileye ziyaretlerde bulundu.

Sağlık kontrolleriyle başlayan ziyaretler, Şişecam Gönüllüleri’nin hazırladıkları erzak paketlerini ihtiyaç sahipleriyle paylaşmasıyla son buldu. Ziyaret edilen aileler, Şişecam Gönüllüleri ile sohbetlerinde Şişecam Topluluğu ve çalışanlarına teşekkürlerini sundu.

 

*

Şişecam Topluluğu Hakkında
Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer alan Şişecam Topluluğu düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm temel alanları ile soda ve krom bileşiklerini kapsayan iş kollarında küresel bir oyuncudur. “Düzcam”, “Cam Ev Eşyası”, “Cam Ambalaj” ve “Kimyasallar” olmak üzere dört ana iş grubunda faaliyet gösteren Topluluk, Türkiye’nin yanı sıra Almanya, İtalya, Bulgaristan, Romanya, Slovakya, Macaristan, Bosna Hersek, Rusya Federasyonu, Gürcistan, Ukrayna, Mısır ve Hindistan’da üretim yapmaktadır.

Bugün dünyanın cam ev eşyasında üçüncü, cam ambalaj ve düzcamda beşinci büyük üreticisi konumundaki Şişecam Topluluğu, dünyanın en büyük 10 soda üreticisinden biri olmasının yanı sıra krom kimyasallarında dünya lideridir.  Şişecam, 80 yılı aşkın deneyimi, 22 bine yakın çalışanı, 13 ülkeye yayılan üretim faaliyetleri ve 150 ülkeyi aşan satışlarıyla uluslararası ölçekte bir Topluluk olarak ana faaliyet alanlarında dünyanın en büyük üç üreticisinden biri olma hedefiyle yoluna devam etmektedir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/sisecam-gonullulerinin-sosyal-sorumluluk-calismalari-suruyor_168039.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!