Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Şişecam Düzcam Glasstec 2018 Fuarı’ndaydı

Şişecam Düzcam, 23-26 Ekim 2018 tarihleri arasında Almanya Düsseldorf’ta düzenlenen Glasstec 2018 Fuarı’ndaki yerini aldı.

yapi.com.tr
Şişecam Düzcam Glasstec 2018 Fuarı’ndaydı

Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam, 23-26 Ekim tarihleri arasında Almanya Düsseldorf’ta düzenlenen ve sektörün en prestijli fuarlarından biri olan Glasstec 2018 Fuarı’ndaydı. Fuarda, ileri teknoloji ürünlerini sergileyen Şişecam Düzcam, ürün geliştirme ve Ar-Ge çalışmalarındaki uzmanlığını bir kez daha gözler önüne sererken fuar ziyaretçilerine enerji tasarrufu, emniyet, güvenlik ve gürültü kontrolü sağlayan ve dekorasyona yönelik en yeni ve katma değerli ileri teknoloji ürünleri hakkında bilgiler verdi.

Şişecam Düzcam’ın projelerin farklı ihtiyaçlarına çözüm sunan geniş ürün gamını sergilediği ve etkin ısı yalıtımı, güneş kontrolü sağlayan yüksek performanslı yeni temperlenebilir ürünleri ile ilgili aşağıdaki bilgiler paylaşıldı:

- Üç gümüşlü yeni ürün “Şişecam Temperlenebilir Solar LowE Cam Nötral 60/28’’ ideal ışık geçirgenliği ve etkin güneş kontrolü ile nötral görünümün yanı sıra enerji tasarrufu da sağlamasıyla prestijli projelerin farklı ihtiyaçlarına çözüm sunmaktadır.
- Yüksek ışık geçirgenliğine ve 1,0 W/m2K ısı geçirgenlik katsayısına sahip “Şişecam Temperlenebilir Solar Low-E Cam Nötral 70/37” nötral görünümün ve düşük yansıtmanın ön plana çıktığı rezidans, villa ve mağaza vitrin camlarında tercih edilmektedir.
- “Şişecam Temperlenebilir Solar Low-E Cam Nötral 50/27” içeriden dışarıya bakıldığında nötralliğin ön planda olduğu ama cephede mavi renk etkisinin olması istenen ofis, hastane ve otel projelerine çözümler sunmaktadır.  
Şişecam Temperlenebilir Solar Low-E Cam Nötral 51/28” ise Nötral 50/27 ile aynı özelliklere sahip olup, dışarıdan bakıldığında cephede yeşil renk etkisi yaratmaktadır.  
- Renksiz cam üzerine yapılan kaplama ile renklendirilen “Şişecam Temperlenebilir Solar Low-E Cam Derin Mavi 40/28” kontrollü gün ışığı ve daha etkin güneş kontrolünün ön plana çıktığı sıcak iklim bölgeleri ve çatı ışıklıklarında tercih edilmekte, içeriden dışarıya bakıldığında nötral etki devam ederken dışarıdan içeriye bakıldığında cephede mavi etki yaratmaktadır.
- Özel olarak geliştirilen temperlenebilir boyanın düzcama uygulanması ile elde edilen “Şişecam Temperlenebilir Boyalı Cam” ise iç mekan uygulamalarının yanında, dış mekanda spandrel uygulamalarda da kullanılabilen, estetik ve şık çözümler sunmaktadır.

http://www.yapi.com.tr/haberler/sisecam-duzcam-glasstec-2018-fuarindaydi_168439.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!