Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Şişli Çehre Değiştirmeye Devam Ediyor

Cevahir AVM, Grand Cevahir Hotel Convention Center,Şişli Plaza ardından şantiye çalışmaları henüz başlayan Avrupa yakası Adliye Sarayı binası, Florence Nightengale Ek binası ve nihayet bünyesinde Türkiye’de ilk ve tek olma ünvanını hala taşımakta olan 1000a Dekorasyon Merkezini bulunduran Bolkan Center yeni görünümü için şantiye çalışmalarına

yapi.com.tr



img src="http://www.yapi.com.tr/Uploads/HaberMedya/2007\haber\57705.jpg" hspace=5 vspace=5>



Cevahir AVM, Grand Cevahir Hotel Convention Center,Şişli Plaza ardından şantiye çalışmaları henüz başlayan Avrupa yakası Adliye Sarayı binası, Florence Nightengale Ek binası ve nihayet bünyesinde Türkiye’de ilk ve tek olma ünvanını hala taşımakta olan 1000a Dekorasyon Merkezini bulunduran Bolkan Center yeni görünümü için şantiye çalışmalarına start verdi.




Mevcut cephe uzunluğu yatayda 120 m. olan binanın yeni yüzünün tasarımı YU-DA Mimarlık’tan Mimar Ulaş Yılmaz ve Mimar Aslı Dağaltı tarafından hazırlandı.
Proje kapsamında Compact Laminat giydirme cephe sistemi ve konunun tek ihtisas firması olan Meridyen Yapı’yı tercih edildi.

İlk defa compact laminat panellerin canlı renkleri ile ahşap ve taş dokusu aynı cephe yüzeyinde kombine edilen yapının bölgede ilgi odağı olması bekleniyor

http://www.yapi.com.tr/haberler/sisli-cehre-degistirmeye-devam-ediyor_57705.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!