Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Sivas’ta 17 Hobbit Evi Hizmete Giriyor

Sivas Belediyesi tarafından “Yüzüklerin Efendisi” filmindeki “Hobbit evleri”nden esinlenerek Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı’na inşa edilen yeni yamaç evleri bu ay sonunda hizmete açılıyor.

yapi.com.tr
Sivas’ta 17 Hobbit Evi Hizmete Giriyor

Sivas Belediyesi'nin “Yüzüklerin Efendisi” filmindeki “Hobbit evleri”nden esinlenip kent merkezindeki Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı’na inşa ettiği yeni yamaç evleri bu ay sonunda hizmete açılıyor.

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, ilk etapta 7 adet inşa edilen ve toprağa gömülü ilginç mimarisiyle dikkati çeken yamaç evleri ziyaretçilerini bekliyor.

Doğayla iç içe otel konforunda konaklama imkanı sunan yamaç evleri için talebin artmasıyla ikinci etap proje çalışmaları kapsamında yapılan ve iç dekorasyonu tamamlandı.

 

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/sivasta-17-hobbit-evi-hizmete-giriyor_169768.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!