Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Soyak Müşterilerine Sadece Ev Değil Yaşam Satıyor

Soyak 'Superbrands' kurumu tarafından 'Türkiye'nin Süpermarkaları' kataloguna dahil edilen tek konut firması oldu. Büyük ölçekli kuruluşlar

Radikal Gazetesi
Soyak Müşterilerine Sadece Ev Değil Yaşam Satıyor

nşaat sektöründe 46 yıldan bu yana faaliyet gösteren Soyak, modern sosyal tesisleri ve altyapı hizmetleriyle sadece konut üretmiyor. Büyük ölçekli kuruluşlar kategorisinde Kalite Ödülü'nü almak için yarışan Soyak, hayata geçirdiği konut projeleriyle yaşam kalitesini de yükseltmeyi hedefliyor. Bu yüzden yapılan araştırmalar da Soyak markasının toplum tarafından modern, kaliteli, güvenilir, sağlam, uzman, yaratıcı ve yenilikçi olarak algılandığını ortaya koyuyor. Soyak projelendirdiği konutların sahiplerine doğa ve sporla iç içe, kapalı site yaklaşımıyla, 24 saat güvenlikli bir yaşam kalitesi sunuyor.

Bu nedenle güncel projelerini yüzme, basketbol, voleybol ve tenis gibi ortak spor faaliyetleri sunacak şekilde geliştiriyor. Bu hedefler doğrultusunda inşa edilen ve 3 bin 500 konuttan oluşan Soyak Olympiakent, doğayla iç içe yaşam sunan bir yer oldu. Soyak'ın, bin 500 konuttan oluşan Soyak Mavişehir projesiyse, İzmir'in Karşıyaka semtinde, yaklaşık 130 bin metrekarelik alan üzerine kuruldu.

Tesisleriyle iddialı
Soyak Mavişehir sakinlerine dört yüzme havuzu, üç basketbol sahası, üç tenis kortu, çocuk parkları, açık spor alanları, 1,5 km. uzunluğunda yürüyüş ve bisiklet parkuru ile spor yapmaları için her türlü imkân sunuluyor. Soyak, 812 konuttan oluşan yeni projesi Soyak Evreka ile 'küçük metrekareli' ve 'satın alınabilir' konut konseptini de geliştirdi. Soyak Evreka'nın, lokasyon olarak gelişime açık ve yakın gelecekte cazibe merkezlerinden biri olacak Kartal'da, 48 metrekareden 100 metrekareye kadar büyüklüklere sahip daireleri ve sosyal donatıları, tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde, fonksiyonel olarak planlandı. Soyak Evreka'nın gerek ihtiyaçları karşılaması, gerekse ulaşım ve lokasyon avantajının yanı sıra sunulan ödeme kolaylıkları da, hem akıllı yatırım yapmak hem de ev sahibi olmak isteyenlerin ilgisini çekti. Projenin, satışa çıktığı ilk iki hafta içerisinde yüzde 80'i satıldı.

46 yıldır gerçekleştirdiği konut projeleriyle yaşam kalitesine destek veren Soyak, gerçekleştirdiği çalışmalarla birçok ödülün de sahibi oldu. Kuruluş, konut sektöründe 'İnsana Saygı Ödülü'nü üst üste üç kez kazanan tek firma olarak, bu konuda gösterdiği özeni hem kalitenin bir göstergesi hem de insana verdiği değerin bir ifadesi olarak değerlendiriyor.

Tüm faaliyetlerinde kalite standartlarını en üst düzeyde tutan Soyak, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgelerini alarak sektöründe kalite konusunda öncü oldu ve 'Ulusal Kalite Hareketi'ne sektörden katılan ilk firma olarak geçen yıl 'Kalite Ödülü Finalist Belgesi' aldı. Bu arada Soyak, sektörünün gelişmesine katkı sağlamak ve Ulusal Kalite hareketinin yaygınlaştırılmasına destek olmak amacıyla, altı tedarikçisinin de Ulusal Kalite hareketine katılımına destek oldu. Ayrıca kuruluş Taşeron-Tedarikçi Geliştirilmesi ve ISO 9001 Kalite Belgelendirilmesi uygulama çalışmalarını yürüterek, çeşitli platformlarda sahip olduğu tecrübeleri toplumun geniş kesimleriyle paylaşmaya devam ediyor.

Bu arada Soyak dünya çapında tanınmış 'Superbrands' kurumu tarafından 2005 yılında 'Türkiye'nin Süpermarkaları' kataloguna dahil edilen tek konut firması oldu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/soyak-musterilerine-sadece-ev-degil-yasam-satiyor_57355.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!