Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

“Su Doğadan, Cam Doğadan”

İlk ikisi Alev Ebuzziya ve Demirden Design ile gerçekleştirilen KTM209 Buluşmaları yeni döneme iddialı bir işbirliğiyle başladı. Kale Tasarım Merkezi tarafından gerçekleştirilen, tasarımın farklı dallarında eğitim gören üniversite öğrencilerini profesyonellerle bir araya getirmeyi hedefleyen KTM209 Buluşmaları’nın üçüncüsü, Anadolu Cam ile

yapi.com.tr
“Su Doğadan, Cam Doğadan”

İlk ikisi Alev Ebuzziya ve Demirden Design ile gerçekleştirilen KTM209 Buluşmaları yeni döneme iddialı bir işbirliğiyle başladı. Kale Tasarım Merkezi tarafından gerçekleştirilen, tasarımın farklı dallarında eğitim gören üniversite öğrencilerini profesyonellerle bir araya getirmeyi hedefleyen KTM209 Buluşmaları’nın üçüncüsü, Anadolu Cam ile birlikte hayata geçirildi.

Yakın zamanda Defne Koz, Gamze Güven, Oya Akman ve Aziz Sarıyer ile birlikte yaptığı 'Türk Zeytinyağı için Şişe Tasarımı' çalışmasıyla gündeme gelen Anadolu Cam ile gerçekleştirilen atölyenin ilk günü KTM’nin santralistanbul’daki mekanında yapıldı. Geçtiğimiz günlerde EU Win Awards kapsamında özel takdir ödülü almaya hak kazanan tasarımcı Oya Akman liderliğindeki Anadolu Cam tasarım ekibi ile gerçekleştirilen atölyenin ikinci günü ise Anadolu Cam Tasarım Merkezi’ndeydi. 'Su Doğadan, Cam Doğadan' fikri üzerinde temellendirilen atölyede, öğrencilerden su alanı dışında seçtikleri bir marka için şişe tasarlamaları istendi.



KTM209 Buluşmalarıyla cam tasarımını farklı yönleriyle ele alma ve uluslararası platformda önemli başarılara imza atmış profesyonellerin deneyimlerini paylaşma fırsatı bulan öğrenciler, teori ve pratik arasındaki farkları da irdeleme imkanına kavuştular.

http://www.yapi.com.tr/haberler/su-dogadan-cam-dogadan_74528.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!