Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Superonline-Kale Seramik İşbirliği

Superonline, Kale Seramik ile güçbirliğine giderek, kurumsal pazardaki liderliğini sürdürdü. Kurumsal İnternet servisleriyle de Türkiye’nin

NTV-MSNBC



b>Superonline, Kale Seramik ile güçbirliğine giderek, kurumsal pazardaki liderliğini sürdürdü.

Kurumsal İnternet servisleriyle de Türkiye’nin tercihi olan Superonline, Kale Seramik Çanakkale Kalebodur Seramik San. A.Ş. ile hızlı ve verimli bir işbirliğine imza attı. KİEP Ekstra Hizmeti ile Kale Seramik’in; kurumsal İnternet ile ilgili yaşadığı sorunları, çok hızlı aksiyon alarak 3 gün içerisinde çözen Superonline, böylece kurumsal pazardaki liderliğini de pekiştirmiş oldu.

Superonline, sektöre özel sunduğu kurumsal çözümleriyle, şirketlere, ana işlerine olan odaklarını kaybetmeden çok daha yaygın, somut ve düşük maliyetli teknoloji çözümleri sunarak, satış, gelir ve verimlerini artırmalarını sağlıyor.
Rakipsiz teknolojik altyapısı ve uzman kadrosuyla, güvenli ve hızlı çözümler üreten Superonline; şu ana kadar Eczacıbaşı, Toprak Holding ve Ege Seramik’e hizmet veriyordu.
KİEP Ekstra Hizmeti; Internet’in sunduğu imkanlardan aynı anda birden fazla kullanıcının kesintisiz bir şekilde yararlanmasını sağlayan , özel bir hat ile uydu hizmetlerini de içerecek şekilde , yüksek kalitede verilen bir servistir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/superonline-kale-seramik-isbirligi_7110.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!