Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Suv Yapı'dan Mi’Marin Ilıca

İzmir inşaat sektörünün öncü firmaları Mahir & Ekin Vural İnşaat, Sungur İnşaat ve Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından Norm Group ortaklığında kurulan ve 'Yapıda güç birliği' sloganıyla yola çıkan SUV Yapı, Çeşme- Ilıca’da Mi’Marin Ilıca Villaları’nı Çeşme’yi sevenlerin beğenisine sunuyor.

yapi.com.tr
Suv Yapı'dan Mi’Marin Ilıca

İzmir inşaat sektörünün öncü firmaları Mahir & Ekin Vural İnşaat, Sungur İnşaat ve Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından Norm Group ortaklığında kurulan ve 'Yapıda güç birliği' sloganıyla yola çıkan SUV Yapı, Çeşme- Ilıca’da Mi’Marin Ilıca Villaları’nı Çeşme’yi sevenlerin beğenisine sunuyor. Ilıca Şantiye bölgesinin imara yeni açılan bölümünde, Ilıca Plajı’na 5 dakika yürüme mesafesindeki alanda konumlanan Mi’Marin Ilıca, 8 tek villadan oluşan site konseptli bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Projenin tasarımında villaların müstakil konumlandırılması esas alınırken, sakinlere site olmanın avantajlarının da sunulacağı bir sistem yaratılıyor.

Modern mimarinin çizgilerini taşıyan Mi’Marin Ilıca Villaları’nın geniş bahçeleri ise Akdeniz peyzajına uygun şekillendiriliyor. Villalarda ahşap dış cephe kullanımına gidilirken alt kat ve üst katta iki ayrı geniş terasa yer veriliyor. Böylelikle ev sakinlerinin dilediklerinde aile olmanın keyfini; dilediklerinde ise bireyselliklerini yaşayabilecekleri bağımsız yaşam alanları oluşturuluyor. Mutfakta ise geniş hareket alanı yaratılıyor.

Mi’Marin Ilıca Villaları’nın her birinin kendi kullanımına ayrılmış bir yansıma havuzu ve bahçesi bulunuyor. Projede, ortak aidat sistemi ile 12 ay sürecek güvenlik, peyzaj ve havuz bakımı hizmetleri de sunuluyor. SUV Yapı, 5 yıl garanti ve satış sonrası teknik servis hizmetleri ile birlikte satışa sunduğu Mi’Marin Ilıca Villaları’nı, bugününü ve yarınını değerli kılmak, bu anlayışla da doğru yatırımlar gerçekleştirmek isteyenler için önemli bir yatırım fırsatı olarak tanımlıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/suv-yapidan-mimarin-ilica_88792.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!