Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Systemair HSK, Rise Of Brands Etkinliğine Katıldı

Pandemi döneminde çözüm ve hizmetlerinin yanı sıra doğru iletişimle tüketicilere seslenen markaların bulunduğu Rise Of Brands etkinliğinde, Systemair HSK Genel Müdürü Ayça Eroğlu bu süreçte değişen işleyişlerini ve hayata geçirdikleri çalışmaları paylaştı.

yapi.com.tr
Systemair HSK, Rise Of Brands Etkinliğine Katıldı

Pandemi döneminde neredeyse tüm sektörler çalışma şekillerinde ve pazarlama faaliyetlerinde köklü değişikliklere gitti. İletişim, ürün, hizmet ve çalışma şeklini pandemi koşulları doğrultusunda esnek hale getiren markalar, yeni normal dönemine daha kolay adapte oldu. İklimlendirme sektörünün öncü şirketi Systemair HSK, Pazarlama Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Rise Of Brands” etkinliğine katılarak bu dönemde firmanın değişen çalışma şekillerini ve hayata geçirdikleri önemli çalışmaları katılımcılarla paylaştı.

Özellikle son bir yıldır pandeminin etkisiyle gündeme yerleşen iç hava kalitesinin önemi hakkında bilgiler veren Systemair HSK Genel Müdürü Ayça Eroğlu; “İklimlendirme sistemlerini binaların gizli kahramanları olarak adlandırıyoruz, çünkü binalarda bu sistemler görülmüyor ama kesinlikle hissediliyor. İç hava kalitesi, özellikle pandemiyle birlikte toplum sağlığı ve bireylerin konforu açısından daha fazla konuşulmaya başlandı. İnsanların çoğu, vakitlerinin büyük bir kısmını kapalı ortamlarda geçiriyor ve aslında havalandırma sistemleri hayatın her alanında mevcut. Bu sistemler; ameliyat odaları, hastaneler, metrolar, kapalı spor salonları, plazalar, AVM’ler, otoparklar ve toplu konutlar gibi pek çok yerde, yani hayatımızın her alanında bizimle.” dedi.

“Salgın döneminde sorumluluklarımız arttı”
İklimlendirme sektörünün her alanda öncü markasıolarak özellikle pandemi döneminde sorumluluklarının daha da arttığını belirten Eroğlu, sözlerine şöyle devam etti:“Daha önce ağırlıklı olarak konfor alanlarının iklimlendirmesini sağlarken, pandemi döneminde çoğunlukla hastaneler, ilaç sanayisi ve aşı fabrikalarının havalandırmasını sağlamak üzere çalıştık. Bu dönemde üretimimize ara vermeden devam ettik. Fiziki ortamda çalışan arkadaşlarımız için ciddi önlemler aldık. Hem mavi hem de beyaz yaka arkadaşlarımız özverili bir şekilde çalıştılar ve böylece pandemi döneminde kapasitesini artıran müşterilerimize hizmet vermeyi sürdürdük. Sağlıklı üretim konusundaki hassasiyetimiz TSE tarafından verilen Güvenli Üretim Belgesi’ni almamızla tescillendi.”

Taze hava bir lüks değil ihtiyaç
Pandemi döneminde Systemair HSK’nın kamuoyunu bilinçlendirmek amacıyla yürüttüğü çalışmaları da paylaşan Ayça Eroğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Kuruluşumuzdan bu yana taze havanın bir lüks değil ihtiyaç olduğu mesajı üzerine odaklanıyoruz. Binaların gizli kahramanları olmadan insanların topluca yaşadığı veya ziyaret ettiği kapalı alanlarda sürekli taze havanın olması mümkün değil. Bu nedenle, bu sistemlerin tasarımından uygulanmasına kadar her noktada titizlikle çalışılması gerekiyor. Systemair HSK olarak, pandemi döneminde birey ve kurumlar nezdinde taze hava konusunda bilinçlendirme sağlamayı hedefledik ve Taze Hava Akımı Kampanyası’nı başlattık. Kampanyamız kapsamında; hastanelerden alışveriş merkezlerine, okullardan otellere, fabrikalardan ofislere kadar pek çok farklı alanda sektör profesyonellerine ulaşarak toplum sağlığı için taze havanın önemini ve doğru havalandırma yöntemlerini anlatmaya başladık. Bireylere ise evleri, ofisleri, çocuklarının okulları, gittikleri alışveriş merkezleri, oteller ve hastaneler gibi günlük hayatta içerisinde bulundukları tüm bu mekânlardaki iç ortam hava sağlığını nasıl sorgulayabilecekleri konusunda bilgi vermeyi sürdürüyoruz.”

 

*

Systemair ve Systemair HSK Hakkında

Gerald Engström tarafından 1974 yılında İsveç’te kurulan global iklimlendirme devi Systemair, dünya çapında başta klima santralleri olmak üzere fanlar, hava dağıtım ekipmanları, hava perdeleri ve soğutma ürünleri alanında üretim yapıyor. Systemair; Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika, Ortadoğu, Asya ve Güney Afrika olmak üzere toplam 55 ülkede faaliyet gösteriyor, 27 fabrikasında üretim yapıyor ve toplam 6 bin 500 kişiye istihdam sağlıyor. Dünya genelindeki 13 klima santrali fabrikasıyla Avrupa’da klima santrali pazar lideri olan Systemair, fan ve hava dağıtım ekipmanlarında da dünyada ilk üç marka arasında yer alıyor. 2019-2020 mali yılında 1 milyar Euro ciroya ulaşan İsveçli Systemair; finansal değerlendirmede en yüksek kredi notuna (AAA) sahip bir firma olarak dikkat çekiyor. Global iklimlendirme devi Systemair, ismini faaliyet alanı olan Havalandırma, Soğutma ve Klima kelimelerinden alan Türk firma HSK’nın yüzde 90 hissesini 2012 yılında satın aldı. Bugün Türkiye'nin en büyük iklimlendirme şirketlerinden biri olan Systemair HSK, 380 kişilik ekibiyle faaliyetlerine devam ediyor. Fabrikalar, alışveriş merkezleri, havalimanları, şehir hastaneleri, endüstriyel tesisler gibi dev projelerin iklimlendirmesini sağlayan Systemair HSK’nın ürün gamında; klima santralleri, fanlar, hava dağıtım ekipmanları, hava perdeleri ve soğutma ürünleri yer alıyor. Systemair HSK’nın, Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde 2018 yılında yaklaşık 28 bin metrekare alan üzerinde kurduğu fabrikası, Türkiye’nin “Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik” anlamına gelen LEED Gold Sertifikası’na sahip ilk klima santrali fabrikası unvanına sahip. Temel misyonu “mekânların iç hava kalitesini artırıp insanlara temiz hava sağlamak” olan Systemair HSK, bu hizmeti sunduğu tüm cihazlarını Türkiye’deki fabrikasında üretiyor. Türkiye’de klima santralleri sektöründe yaklaşık son 10 yıldır pazar lideri olan Systemair HSK, yeni fabrikasıyla yılda 4 bin 500 adet klima santrali üretebilecek kapasiteye sahip. Otomasyonlu klima santralleri alanında da Türkiye pazar lideri olan Systemair HSK, Türkiye’de bu hizmeti taşere etmeden fabrika çıkışı olarak sağlayabilen sayılı firmalardan biri. 25’ten fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren Systemair HSK, aynı zamanda şirketin global arenada 9 teknik merkezinden biri olarak yeniliklere öncülük ediyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/systemair-hsk-rise-of-brands-etkinligine-katildi_184976.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!