Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Taş Evlere Büyük İlgi

Taş evde bir marka haline gelen Veryeriler İnşaat, Eylül ayında Alaçatı’da inşaatına başladığı Köy İçi Taş Evler'in ilk etabının yüzde 60’ının satışını 2 ayda gerçekleştirdi. Maket üzerinden satışı yapılan ve Haziran 2011’de teslim edilecek evlerin fiyatları ise 225-350 bin Avro aralığında değişiyor.

yapi.com.tr
Taş Evlere Büyük İlgi

Veryeriler İnşaat’ın Eylül ayında Alaçatı’da inşaatına başladığı 60 adetlik 'Köy İçi Taş Evler' yoğun talep gördü. Projenin ilk etabında yer alan 30 taş evin yüzde 60’ının satışı gerçekleşti. Alaçatı'nın merkezinde birbirinden güzel ve özel tasarımlarla gerçekleştirilen 'Köy İçi Taş Evler' projesine olan yoğun ilgiden memnun olduğunu dile getiren Veryeriler İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alpan Veryeri, “İki ay içerisinde projemizin ilk etabında yer alan taş evlerin yüzde 60’ının satışını yaptık. Bu kadar kısa süre içerisinde, projenin yarıdan fazlasını satıyor olmamız, doğru bir proje yaptığımızı, insanların kaliteli projelere olan güven ve ilgisini de gösteriyor” diye konuştu.

Alpan Veryeri, projenin detaylarını şöyle özetledi:

“Köy İçi Taş Evler” iki etaptan oluşuyor. İlk etapta yer alan 30 taş evin tamamının temelini attık ve inşaatta ilerlemeye başladık. Her bir ev için ayrı temel kazıyoruz, yani 30 ev demek 30 tane temel atılması ve 30 tane de çatı yapılması anlamına gelir. Ana malzememiz olan taşı 51 cm. olarak özel olarak kesiyoruz. Bu da tek temelli çok katlı apartman projelerine göre daha fazla bir özen ve zaman gerektiriyor. İlk projeyi Haziran 2011’de bitirmeyi hedefliyoruz. Hemen ardından 9 ay sürecek ikinci etabın inşaatına başlayacağız”.

Avlulu- avlusuz, değişik bahçe büyüklükleri ve 2+1, 3+1, 4+1 gibi seçeneklerle maket üzerinden satışı yapılan Köy İçi Taş Evler’in büyüklükleri 80 m2 ile 150 m2, fiyatları da 225-350 bin Avro aralığında değişiyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tas-evlere-buyuk-ilgi_83767.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!