Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Taşeron Kadro Sınavı Tarihi Açıklandı

Geçtiğimiz Ocak ayında taşeron başvuruları başlamış ve işçiler kadrolu pozisyonda çalışabilmek için başvurularını gerçekleştirmişti. Başvuru sonuçlarının da yavaş yavaş belli olmasıyla birlikte gözler taşeron sınavına çevrildi.

yapi.com.tr
Taşeron Kadro Sınavı Tarihi Açıklandı

Taşeron kadro sınavı için yüz binlerce taşeron işçinin heyecanlı bekleyişi sürüyor. Taşeron düzenlemesi ile birlikte kadrolu pozisyonda çalışmak isteyen taşeron işçiler, çalıştıkları kuruma başvurularını yapmış ve sonuçlar için beklemeye koyulmuştu. Bazı kurum ve bakanlıklar ise taşeron başvuru sonuçlarını gösteren kesin listeleri yayınlamaya başladı. Bu gelişme üzerine gözler yapılacak olan taşeron kadro sınavına çevrildi. Peki taşeron kadro sınavı ne zaman? İşte taşeron başvuru sonuçları...

Taşeron kadro sınavı ne zaman?
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından taşeron düzenlemesi için oluşturulan www.altisveren.gov.tr adresinde yer alan takvime göre, taşeron kadro sınavı 3 Mart 2018 - 22 Mart 2018 tarihleri arasında 20 günlük süreçte yapılacak. Başvuruları kabul edilen ve sınava girmeye hak kazanan taşeron işçiler, böylece kadrolu pozisyona geçiş sürecinin son aşaması olan taşeron sınavına katılacak.

Taşeron sınavı sonrasında sınav sonuçlarının 23 Mart 2018 - 26 Mart 2018 tarihleri arasında yapılacak olan sınav kuruluna itirazlardan sonra açıklanması bekleniyor. İtirazların incelenmesi ve taşeron kadro sınavı sonrasında kadrolu pozisyona geçmeye hak kazanan işçileri gösteren kesin listelerin ilanı ise 27 Mart 2018 - 31 Mart 2018 tarihlerinde yapılacak.

Taşeron başvuru sonuçları açıklanıyor

Taşeron sınavına girmeye hak kazanan işçileri gösteren taşeron başvuru sonuçları, bazı kurum ve bakanlıklar tarafından yavaş yavaş açıklanıyor. Dışişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu, İçişleri Bakanlığı ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı taşeron başvuru sonuçlarını gösteren kesin listeleri yayımladı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/taseron-kadro-sinavi-tarihi-aciklandi_163466.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!