Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Taurus Ankara AVM Projesi için 200 milyon avro yatırım

Taurus Investment Holdings ve Ensari Ailesi'nin proje yatırımını gerçekleştirdiği, kiralama ve yönetimini AVM MFI Partners'ın üstlendiği Taurus Ankara AVM Projesi, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

yapi.com.tr / AA
Taurus Ankara AVM Projesi için 200 milyon avro yatırım

Taurus Investment Holdings ve Ensari Ailesi'nin proje yatırımını gerçekleştirdiği, kiralama ve yönetimini AVM MFI Partners-ın üstlendiği Taurus Ankara AVM Projesi, dün akşamı Çırağan Sarayı'nda düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.
     Excell İletişim Danışmanlığından yapılan yazılı açıklamada, projenin detaylarının, Taurus Investment Holdings Yönetim Kurulu Başkanı Lorenz Reibling, Taurus Balgat AVM Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertan Dal, Taurus Balgat AVM Yatırım AŞ Genel Müdürü Ömer Tezcan ve AVM MFI Partners Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Yurdum tarafından düzenlenen toplantı ile aktarıldığı belirtildi.
     Reibling, toplantıda, Türkiye'nin yatırım öncelikleri arasında ilk sıralarda yer aldığını ve en çok güvendikleri ilk 5 ülkeden biri olduğunu belirterek, ''Bugüne kadar tüm dünyada yaklaşık 3 milyon metrekare gayrimenkul projesi yatırımı gerçekleştirdik. Türkiye, sektörümüz açısından bizim için çok önemli bir ülke, Türkiye'ye olan inancımız tam'' görüşünü bildirdi.
     Taurus Balgat AVM Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dal ise, dünya çapındaki gayrimenkul sektöründeki yatırımlarının ardından Türkiye'deki yatırımları içinde Taurus Ankara AVM projesinin kendilerini en çok heyecanlandıran yatırım olduğunu belirtti.
     Projenin detaylarına ilişkin konuşan Taurus Balgat AVM Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Ömer Tezcan da, Balgat'ta Konyayolu üzerindeki ilk ve tek alışveriş merkezi projesi olan Taurus Ankara AVM projesi için 200 milyon avro yatırım yapılacağını ifade etti. Projenin tamamlanmasıyla Taurus Ankara AVM'nin yaklaşık bin 500 kişiye istihdam sağlayacağının altını çizen Tezcan, şunları kaydetti:
     ''Taurus Ankara AVM projesi çok heyecan duyduğumuz bir proje. Bu projeye hayallerimizi, emeklerimizi ve özverili çalışmalarımızı katıyoruz. İnanıyorum ki yabancı ortaklarımızla kurduğumuz güçlü işbirliği ile projemizi tamamladığımızda Ankara'ya büyük bir değer katmış olacağız.''
    
     -Taurus Ankara AVM'de 130 mağaza yer alacak-
    
     Taurus Ankara AVM, 2013 yılının ilk çeyreğinde ziyaretçileriyle buluşacak. Yaklaşık 600 bin kişinin yaşadığı bölgenin ilk ve tek AVM projesi olan Taurus Ankara AVM projesi, 26 bin metrekarelik arsa üstünde hayat bulacak. LED teknolojisi ve ısı geri kazanımlı mekanik tesisatın kullanılacağı projede yaklaşık 50 bin metrekarelik kiralanabilir alanın yanı sıra 27 bin metrekarelik ofis binası bulunacak. Ulusal ve uluslararası markalara ev sahipliği yapacak olan Taurus Ankara AVM'de 130 mağaza yer alacak.
     (NLG-NİF)


http://www.yapi.com.tr/haberler/taurus-ankara-avm-projesi-icin-200-milyon-avro-yatirim_89896.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!