Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Teba ISK Ürünlerini Dünyaya Tanıttı

Uluslararası Climatizacion 2003 ve RAC 2003 fuarlarına katılarak ürünlerini sergileyen ve büyük ilgi gören Teba ISK A.Ş., farklı ülkelerden katılımcı

yapitr.com
Teba ISK Ürünlerini Dünyaya Tanıttı

luslararası Climatizacion 2003 ve RAC 2003 fuarlarına katılarak ürünlerini sergileyen ve büyük ilgi gören Teba ISK A.Ş., farklı ülkelerden katılımcı firmalarla işbirliği yapmayı planlıyor.

Klima teknolojisini beş kıtaya taşıyan Teba ISK A.Ş. (Isıtma Soğutma Klima), İspanya'nın Madrid kentinde düzenlenen "Climatizacion 2003" ve İngiltere'nin Birmingham kentinde gerçekleşen "RAC 2003" fuarlarına katılarak ürünlerini dünyaya tanıttı.

Türkiye merkezi sistem klima pazarının yüzde 20'sine sahip olan Teba ISK, katıldığı Climatizacion 2003 Fuarı'nda, ürünlerini henüz girdiği ve büyük hedeflerinin olduğu İspanya ve Portekiz pazarlarına tanıtma fırsatı buldu. Teba ISK, Isı Köprüsüz Klima Santrali, Hijyenik Klima Santrali, Klima santrali komponentleri, Hava Soğutmalı Su Soğutma Grubu (Pistonlu Kompresörlü), Roof- Top Paket Tipi Klima Cihazı, Standart seri fan-coil ve Yüksek Basınçlı fan-coil cihazlarını sergiledi. Başta su soğutma ve klima santralleri olmak üzere tüm ürünlerine büyük ilgi gösterilen Teba ISK, fuara katılan firmalarla işbirliği çalışmalarına kısa sürede başlamayı planlıyor.

Yerel fuar niteliğinde olan RAC 2003 Fuarı'nda da, İngiltere'ye ilk vidalı kompresörlü ve pistonlu kompresörlü soğutma grubu satışı gerçekleştiren Teba ISK'nın kalitesi tüm ziyaretçiler tarafından onaylandı. Teba ISK fuarda, Isı Köprüsüz Klima Santrali, Karkaslı Klima Santrali, Klima Santrali Komponentleri, Hava Soğutmalı Su Soğutma Grubu (Vidalı Kompresörlü), Roof-Top Paket tipi Klima Cihazı, Standart seri fan-coil ve Yüksek Basınçlı Fan-Coil cihazlarının tanıtımını yaptı.


Isıtma, soğutma ve klima alanında Türkiye'de ISO 9001 belgesini alan ilk kuruluş olan Teba ISK, klima santrali, soğutma grubu ve fan-coil cihazlarında EUROVENT sertifikasının yanı sıra, TÜVGS, CE, ARI, ETL ve GOST gibi diğer uluslararası sertifikalara da sahip.

ABD'de klima santrali ve üretimi gerçekleştiren tek Türk firması olan Teba ISK, geniş ürün yelpazesi ile dünya pazarından her geçen gün artan oranda pay alıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/teba-isk-urunlerini-dunyaya-tanitti_3627.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!