Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Teleferik'te Kış Tarifesi Uygulamasına Geçildi

Kentin simgelerinden olan ve Bursalıların yanı sıra şehre tatil için gelen ziyaretçilerin de vazgeçilmez ulaşım alternatiflerinden olan teleferik, kış aylarında vatandaşların ilgi odağı haline gelecek. Yeşili ve doğasıyla kentin gözdesi Uludağ'a daha kısa sürede ve güvenli ulaşım imkanı sunan teleferikte yolcu sayısı 30 kişi olduğunda hareket

Olay Gazetesi
Teleferik'te Kış Tarifesi Uygulamasına Geçildi

Kentin simgelerinden olan ve Bursalıların yanı sıra şehre tatil için gelen ziyaretçilerin de vazgeçilmez ulaşım alternatiflerinden olan teleferik, kış aylarında vatandaşların ilgi odağı haline gelecek. Yeşili ve doğasıyla kentin gözdesi Uludağ'a daha kısa sürede ve güvenli ulaşım imkanı sunan teleferikte yolcu sayısı 30 kişi olduğunda hareket saati beklenmeden seferlere başlanacak.

Buna göre, Bursa'ya gidişte saat 08.45'de başlayan ve saat 10.20'ye kadar yarım saatte bir yapılacak olan seferler, daha sonra 40 dakikada bir yapılacak ve seferler saat 20.20'de sona erecek.

Teferrüç istasyonu

Sarıalan'a gidişte saat 08.30'da başlayıp saat 10.00'a kadar yarım saatte bir yapılacak olan seferler, saat 10.00'dan itibaren 40 dakikada bir yapılacak. Seferler saat 20.00'da sona erecek. Bursa'ya dönüşte ise saat 08.45'de başlayıp saat 10.20'e kadar yarım saatte bir yapılacak olan seferler saat 10.20'den sonra 40 dakikada bir yapılacak. Seferler, saat 20.20'da sona erecek.

Kadıyayla istasyonu

Bursa'ya gidişte saat 08.30'da başlayıp saat 10.00'a kadar yarım saatte bir yapılacak olan seferler, saat 10.00'dan itibaren 40 dakikada bir yapılacak. Seferler saat 20.30'da sona erecek. Uludağ'a gidişte saat 08.45'te başlayıp saat 10.20'e kadar yarım saatte bir yapılan ve saat 10.20'den sonra 40 dakikada bir yapılacak olan seferler, saat 20.20'da sona erecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/teleferikte-kis-tarifesi-uygulamasina-gecildi_72970.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!