Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tepe Betopan, Dünyaya Dış Cephe Kaplaması ve Know - How İhraç Ediyor

Türkiye’de çimentolu yonga levhaların prefabrik yapılardan sonra betonarme ve hafif çelik yapıların cephelerinde kullanımı hızla artıyor. Gelen talebe yetişebilmek amacıyla Tepe Betopan A.Ş., 2007 yılından bu yana yatırımlarına devam ediyor. İki yıl içerisinde 1.500.000 m2’lik cephe kaplama malzemesi üretimi ve uygulaması işini gerçekleştiren

yapi.com.tr
Tepe Betopan, Dünyaya Dış Cephe Kaplaması ve Know - How İhraç Ediyor

Türkiye’de çimentolu yonga levhaların prefabrik yapılardan sonra betonarme ve hafif çelik yapıların cephelerinde kullanımı hızla artıyor. Gelen talebe yetişebilmek amacıyla Tepe Betopan A.Ş., 2007 yılından bu yana yatırımlarına devam ediyor. İki yıl içerisinde 1.500.000 m2’lik cephe kaplama malzemesi üretimi ve uygulaması işini gerçekleştiren firmanın; Betopanplus, Yalıpan, Taşonit ve 2010 yılında piyasaya sürülen Fugalin, Monolin, Frapan olarak 6 dış cephe ürünü bulunuyor.

Krize rağmen yüzde 35 büyüdü

2009 yılında küresel krizin olumsuz etkilerine rağmen büyüme kararı alan Tepe Betopan, mevcut bayi ağını da genişleterek 2010 yılında cephe ürünlerinde yüzde 35’lik büyüme gerçekleştirdi.

Betopan ihracatına 26 senedir aralıksız devam eden Tepe Betopan, son 3 senedir tüm dünyaya dış cephe ürünleri de ihraç etmeye başladı. Bugün, Avrupa kentlerindeki yapılarda Tepe Betopan’ın dış cephe ürünleri sergileniyor ve Tepe Betopan, yaygın bayi ağı aracılığıyla söz konusu alanda hizmet veriyor.



Tepe Betopan’ın dış cephe kaplamaları özellikle; İngiltere, Yunanistan, Bulgaristan, Arnavutluk, Gürcistan, İran, Irak, Qatar, Dubai, Suudi Arabistan, Libya, Mısır pazarlarında aranan markalar arasında yer alıyor. 2010 yılından itibaren Afrika ülkelerini de satış ağına dahil etmeye başlayan Tepe Betopan; Güney Afrika, Cape Werde, Sudan gibi ülkelere ilk ihracatlarını yapmış bulunuyor.

Dünyanın her bölgesine uygulama ekiplerini göndererek Betopanplus, Yalıpan ve Taşonit ile havalandırmalı - mekanik sistem dış cephe kaplama uygulamalarını öğrettiklerini belirten şirket yetkilileri, 2010 yılında 250.000 m2 dış cephe ürünü ihraç etmeyi başardıklarını belirtiyor.

2011 – 2012 Tepe Betopan için “Yatırımlarla Büyüme Yılı”

Üretim kapasitesi, çeşitliliği ile sektörde önemli bir yere sahip olan şirketin farklı alanlarda yatırım planları bulunuyor. Yatırımlarının birden fazla alanda olacağını belirten şirket yetkililerinin hedefi; “Kapasite, çeşitlilik ve tasarım bakımından dünya çapında önlerde yer almak” şeklinde tanımlanıyor ve Tepe Betopan 2011 - 2012 yıllarını “Yatırımlarla Büyüme Yılı” olarak tarif ediyor.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/tepe-betopan-dunyaya-dis-cephe-kaplamasi-ve-know---how-ihrac-ediyor_86309.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!