Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tepe Betopan Her Yerde

Firma, 1 – 4 Ekim 2009 tarihleri arasında Altınpark Expocenter'de gerçekleştirilecek olan Yapı 2009 Ankara Fuarı’nda müşterileriyle bir araya gelecek. Aynı dönemde 3 – 6 Ekim tarihleri arasında da Doha / Katar'da düzenlenecek 1. Türk Ürünleri Sergisi’nde yer alacak olan Tepe Betopan A.Ş. 25 yıllık birikimlerini hem yurtiçinde hem yurt dışında aynı

yapi.com.tr
Tepe Betopan Her Yerde

Tepe Betopan A.Ş. Ekim ayında aynı anda hem Yapı 2009 Ankara Fuarı’nda, hem de Doha - Katar’daki 1. Türk Ürünleri Sergisi’nde yer alacak.

Firma, 1 – 4 Ekim 2009 tarihleri arasında Altınpark Expocenter'de gerçekleştirilecek olan Yapı 2009 Ankara Fuarı’nda müşterileriyle bir araya gelecek. Aynı dönemde 3 – 6 Ekim tarihleri arasında da Doha / Katar'da düzenlenecek 1. Türk Ürünleri Sergisi’nde yer alacak olan Tepe Betopan A.Ş. 25 yıllık birikimlerini hem yurtiçinde hem yurt dışında aynı anda paylaşacak.

Türkiye'nin ilk 'çimentolu yonga levha' üreticisi Tepe Betopan A.Ş., üretimde çeyrek asırlık dönemi geride bırakırken, üretim kapasitesiyle sadece Türkiye’de değil, dünya üzerinde de önemli pay sahibi oldu. Yapı sektöründe yurtiçinde ve yurtdışında farklılıklar yaratarak teknolojik gelişmelere hızla uyum sağlayan, değişimi yönlendiren, hızlı ve kararlı büyümeyle üstünlükler yaratan ve dünya standartlarında çalışan bir şirket olmak vizyonuyla çalışan Tepe Betopan A.Ş., ilerleyen dönemlerde yeni hedeflere odaklanacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tepe-betopan-her-yerde_72620.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!