Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tepe Prime'nin Gözdesi A Blok Satışta

Bağımsız bölümlerinin büyüklüğü 234 m2 olan A Blok, 19 kattan ve her katta birbirinden bağımsız 4 bölümden oluşuyor. Projenin Eskişehir Yolu üzerinde, Ankara manzaralı en gözde konumuna sahip bloğu olan A Blok fiyatları peşin ödemede m2 birim fiyatı 4 bin 600 TL ve 5 bin 100 TL aralığında değişiyor.

yapi.com.tr
Tepe Prime'nin Gözdesi A Blok Satışta

nşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Tepe İnşaat, Ankara için bir ilk olan Tepe Prime projesinde 134 bağımsız bölümün satışını tamamlarken, A Blok satışlarını da başlattı. Bağımsız bölümlerinin büyüklüğü 234 m2 olan A Blok, 19 kattan ve her katta  birbirinden bağımsız 4 bölümden oluşuyor. Projenin Eskişehir Yolu üzerinde, Ankara manzaralı en gözde konumuna sahip bloğu olan A Blok fiyatları peşin ödemede m2 birim fiyatı 4 bin 600 TL ve 5 bin 100 TL aralığında değişiyor.

Tepe İnşaat’ın Bilkent Köprüsü’nden hemen sonra kentin batıya doğru en hızlı gelişen aksı Eskişehir Yolu 9. km üzerinde yer alan ve iş dünyası profesyonellerine yönelik olarak inşa ettiği Tepe Prime’ın A Blok satışlarının da daha öncekiler gibi Ankaralılar tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Gördükleri ilgiden çok memnun olduklarını belirten Tepe İnşaat Genel Müdürü Süleyman Son, toplam yatırım bedeli 200 milyon dolar olan projenin, Tepe İnşaat olarak en önemli yatırım projelerinden biri olduğunu belirtti. Son, “Tepe Prime projesinde  A Blok satışlarını sadece bu satışa özel bir uygulama yaparak, özel fiyatları ile başlattık. Bu özel uygulama sadece  sınırlı sayıda bağımsız bölüm için geçerli olacak. Daha önceki satışlarımızda olduğu gibi Ankaralılardan yoğun bir ilgi göreceğimizi umuyorum. Tepe İnşaat’ın yarattığı güven duygusunun da bu satışlarda etkili olduğunu biliyoruz ve Ankaralılara projemize gösterdikleri büyük ilgi için teşekkür ediyoruz” dedi.

Tepe Prime projesi

Başkent Ankara’da iş merkezi ile stüdyoların bir arada olduğu ilk proje olma özelliği taşıyan Tepe Prime, üç bölümden oluşuyor: Residence, Business ve Avenue. Modern ve güvenli ofislerin olduğu iki blok Tepe Prime Business, farklı bir görsel tasarımla sunulan keyifli yaşam merkezi Tepe Prime Avenue, stüdyoların yer aldığı diğer blok ise Tepe Prime Residence adıyla tanımlanıyor.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/tepe-primenin-gozdesi-a-blok-satista_77978.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!