Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tepebaşı'ndaki TRT Binası Boşaltılıyor

2010 için İstanbul'da özellikle tarihi yarımadadaki çalışmalara hız verdiğini ve Gülhane Parkı hattında tarihi dokuyla bağdaşmayan yapıların yıkılabileceğini açıklayan Bakan, Tepebaşı'ndaki TRT binasının boşaltılması için girişimlerde bulunduğunu söyledi.

Radikal Gazetesi



adrid'de San Fernando Güzel Sanatlar Akademisi'nde 2 Mart'a kadar sürecek olan 'Altın Satırlar' sergisinin açılışına katılan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay sergi için "Türkiye'nin 'geleneksel' kültür hazinelerinden biri" dedi. Madrid'deki müzelere hayran olduğunu belirten Günay, Türkiye'deki devlet müzelerini iyileştireceklerini, Ankara ve İstanbul resim ve heykel müzelerinin yeniden açılması çalışmalarına ağırlık verdiğini açıkladı.

2010 için İstanbul'da özellikle tarihi yarımadadaki çalışmalara hız verdiğini ve Gülhane Parkı hattında tarihi dokuyla bağdaşmayan yapıların yıkılabileceğini açıklayan Bakan, Tepebaşı'ndaki TRT binasının boşaltılması için girişimlerde bulunduğunu söyledi. İnan Kıraç'ın müze girişimi ve TRT binasıyla ilgili durumun birkaç ay içinde netleşeceğini söyleyen Günay, bu durumda ünlü mimar Frank Gehry'nin tasarladığı müzenin bazı bölümlerinin de 2010'a yetişebileceğini açıkladı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tepebasindaki-trt-binasi-bosaltiliyor_57981.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!