Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Termikel Ankastre 2007 Serisi

Termikel 2007 serisi Termikel GSV 6111 ankastre bulaşık makinesi, Termikel KFGC 7310 SL wok bekli ocak ve Termikel BO 6131 fonksiyonel fırın ile göz dolduruyor.

yapi.com.tr
Termikel Ankastre 2007 Serisi

b>Termikel GSV 6111 ankastre bulaşık makinesi sunduğu çoklu su püskürtme teknolojisi ile tüm bulaşıklarınızın maksimum temizliğe ulaşmasını sağlıyor. Suyun 5 ayrı yönde püskürtülmesi ve 3 farklı püskürtme kolu ile özellikle bardakların konulduğu üst hazne en ince kire kadar temizlenebiliyor. Geniş iç hacmiyle tek seferde pek çok bulaşığın yıkanabilmesine olanak tanıdığı gibi, yarım doluluk seçeneğiyle ekonomik yıkama alternatifini de sunuyor. Termikel GSV 6111 bulaşık makinesi işlevselliği ile birlikte paslanmaz çelik ön paneli ile de mutfakta şık bir görünüm vaat ediyor.

Termikel KFGC 7310 SL wok bekli ocak

Termikel’in 5 gözlü 70cm genişliğindeki cam yüzeyli gazlı ocağı, 2 normal, 1 ekonomik ve 1 kuvvetli brülörün yanı sıra 3 kollu ateşleme özelliğine sahip wok beki sayesinde alternatif yemeklerin pişirimi için ihtiyaç duyulan doğru ısıya ulaşılmasını sağlıyor. Önden düğmeli, otomatik ateşlemeli ve kolay temizlenebilir cam yüzeye sahip Termikel KFGC 7310 SL, slim line paslanmaz ocak çerçevesi ile mutfaklarda farklı ve şık kombinasyonların uygulanabilmesine olanak tanıyor. KFGC 7310 SL herhangi bir sebepten (rüzgar, yemeğin taşması gibi) alevin sönmesi durumunda devreye soktuğu otomatik gaz kapama özelliği ile gazın bulunduğunuz ortama yayılmasını engelliyor.

Termikel BO 6131 fonksiyonel fırın
8 ayrı fonksiyonu sayesinde yemeklerin gereken ısı değerleri ve pişirme koşulları ile pişirilmesini sağlayan BO 6131, şık cam dekoru, cam ön paneli ve renkli dijital saati ile mutfakta işlevsel ve dekoratif bir görünüm sağlıyor. Temizlenebilir iki fırın camı ve yine kolay temizlik sağlanmasına olanak tanıyan sökülebilir fırın kapağı özelliklerine sahip BO 6131’i teleskopik raf aksesuarı ile de zenginleştirilebiliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/termikel-ankastre-2007-serisi_56967.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!