Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Termo Teknik 5. Kez Kendi Kategorisinde İhracat Lideri

Dünyanın önde gelen panel radyatör üreticisi İngiliz Ideal Stelrad Group’un (ISG) iştiraki olarak Türkiye’de faaliyetini sürdüren Termo Teknik, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından verilen ‘İhracatın Yıldızları Ödülü’ne kendi kategorisinde en çok ihracat yapan şirket olarak üstü üste 5. kez sahip oldu.

yapi.com.tr
Termo Teknik 5. Kez Kendi Kategorisinde İhracat Lideri

STRONG>Termo Teknikİstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından gerçekleştirilen ‘2010 İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde 'panel radyatör' kategorisinde en çok ihracat yapan şirket olarak üst üste beşinci kez ödüllendirildi. 2010 yılında satışlarını yüzde 30, ihracatını ise yüzde 20 oranında artıran Termo Teknik, üretiminin yüzde 80’ini 50 ülkeye ihraç ediyor.

İMMİB’in 2010 yılında farklı sektörlerde başarılı olan 120 firmayı ödüllendirdiği törende birincilik ödülünü Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan’dan alan Termo Teknik Ticari İşlerden Sorumlu Genel Müdürü Emin Kasan, panel radyatör dalında 5 yıldır dağıtılan ödüle, 5. kez sahip olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi:

“Ürünlerimizi ağırlıklı olarak Avrupa’ya ve Rusya, Çin, ABD gibi ülkelerin de içinde bulunduğu 50 ülkeye ihraç ediyoruz.. Antartika’da ABD’ye ait Casey Mawson üssünde bile Termo Teknik panel radyatör kullanılıyor. Bugün olduğu gibi gelecekte de Türkiye’deki en geniş radyatör yelpazesini kaliteden ödün vermeden ve rekabetçi koşullarda sunmaya, tüketicilerimizin ihtiyacına uygun yeni ürünler geliştirmeye devam edeceğiz”.

Termo Teknik olarak 2011 yılında da istikrarlı büyümeyi sürdüreceklerine dikkat çeken Kasan, “Çorlu’da 100 bin m2’lik alanda kurulu bulunan dev tesislerimizde Avrupa ve dünya standartlarında her türlü ihtiyaca uygun yüksek kaliteli üretim yapıyoruz. İngiliz Ideal Stelrad Group’un (ISG)  iştiraki olarak Türkiye’de faaliyetini sürdüren Termo Teknik  Avrupa’daki en büyük radyatör fabrikalarından birisine sahiptir ve yıllık radyatör üretim kapasitemiz, Türkiye’nin ihtiyacını karşılayacak düzeydedir. 2011 yılında da gerek iç piyasada, gerekse ihracattaki büyümemizi sürdürerek yeni başarılara imza atacağız ”dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/termo-teknik-5-kez-kendi-kategorisinde-ihracat-lideri_86663.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!