Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Thea Anahtar Priz Serisinden Bir Yenilik Daha; Sensörlü Anahtar

VİKO, farklı ve ayrıcalıklı ürün serisi Thea’nın yeni bir ürününü daha seriye ekledi; Sensörlü Anahtar. Mirzat Koç’un özel tasarımı olan Thea anahtar prizi serisinin farklı ürünü Sensörlü Anahtar, daha çok geçiş noktalarında kullanılıyor.

yapi.com.tr
Thea Anahtar Priz Serisinden Bir Yenilik Daha; Sensörlü Anahtar

İKO, farklı ve ayrıcalıklı ürün serisi Thea’nın yeni bir ürününü daha seriye ekledi; Sensörlü Anahtar. Mirzat Koç’un özel tasarımı olan Thea anahtar prizi serisinin farklı ürünü Sensörlü Anahtar, daha çok geçiş noktalarında kullanılıyor. Sensörlü Anahtar hareketinizi algılayarak, geçtiğiniz noktalarda anahtarla lambaların açılıp kapatılmasına gerek kalmadan, ışıkların açılmasını ve mekandan ayrılmanızla kendiliğinden ışıkların kapatılmasını sağlıyor.

Ürün üzerinde yer alan ayar düğmeleri sayesinde mesafe ve zaman duyarlılığını ayarlanabiliyor. Sensörlü Anahtar, mesafe duyarlılığını 8 metreye kadar, zaman duyarlığını ise ‘sıfır’dan 5 saniyeye kadar ayarlanmasına imkan sağlıyor. Ayrıca gece gündüz modları arasında ayar yapılarak sensörün sadece gece çalışması da sağlanabiliyor.

Sensörlü Anahtar Thea serisinin diğer ürünleri gibi hayatınızı kolaylaştırmak için tasarlandı. Şık dizaynı ile evinizin havasını değiştirirken anahtardan ışığı açıp kapatmaya gerek kalmadan, gerekli olduğu sürece, ışıkların açık kalmasının konforunu yaşatıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/thea-anahtar-priz-serisinden-bir-yenilik-daha-sensorlu-anahtar_54579.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!