Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

TIR Parkı için Zeytin Ağaçlarını Kestiler

Kocaeli Dilovası Belediyesi’nin 100 dönümlük alana inşa etmeye başladığı TIR parkı için asırlık yüzlerce zeytin ağacını kestiği ortaya çıktı.

yapi.com.tr
TIR Parkı için Zeytin Ağaçlarını Kestiler

Kocaeli'de Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in 31 Mart Yerel Seçimleri’nde sözünü verdiği ‘TIR parkı projesi', asırlık yüzlerce zeytin ağacının bulunduğu 100 dönümlük alan üzerine inşa edilmeye başlandı. TIR parkı için bölgede yaşları 800 yıla kadar çıkan zeytin ağaçlarının kesildiği öğrenildi.

Sözcü’den Halil Ataş’ın haberine göre; Dilovası Belediyesi Saadet Partili Meclis Üyesi İnci Aydemir, AKP’li Belediye Başkanı Hamza Şayir'ın ‘Elhamdülillah TIR parkını yapıyoruz’ diyerek yüzlerce zeytin ağacının sökülmesine göz yummasının vicdanları yaraladığını söyledi.

Başkan Hamza Şair’in tüm bunlar yapılırken, ‘Elhamdülillah’ demesini çok yadırgadığını dile getiren İnci Aydemir, “Biz 30 Aralık’ta muhalefet meclis üyeleri ve ilçe başkanları ile birlikte TIR garajının yapılacağı alana gittik. Gördük ki aralarında 800 yıllık olan asırlık ağaçlar katledilmiş. Belediye Başkanı Hamza Şayir, 5 Ocak’taki meclis toplantısında tüm meclis üyeleri ile birlikte bölgeye giderek ne gerekiyorsa yapacağının sözünü verdi. Ancak hiç bir şekilde yaptırım uygulamadı.” dedi.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tir-parki-icin-zeytin-agaclarini-kestiler_184044.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!