Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

TK Elevator Yeni Global Markası TKE’yi Duyurdu

Asansör ve yürüyen merdiven sektöründe global oyuncu TK Elevator, yeni global markası TKE’nin doğuşunu duyurdu.

yapi.com.tr
TK Elevator Yeni Global Markası TKE’yi Duyurdu

thyssenkrupp Elevator'ın, TK Elevator olan yeni markası;

- Şirketin yeni nesil mobilite çözümlerindeki lider rolünün altını çizerek bağımsız bir şirkete dönüşünü simgeliyor.

- TKE, insan odaklı hizmet veren servis markası olarak asansör sektörünün en üstünde konumlanıyor.

- Şirketin uzun yıllara dayanan başarısını dijital alandaki yeni fırsatlara öncü etmesiyle birleştiriyor.

Marka isminin değişimi, geçen yılın ortalarında gerçekleşen satın almaya dayanıyor. (Essen; Almanya)

Yeni marka kimliği, gün doğumunun enerji ve iyimserlik atmosferini yansıtıyor
Tüm dijital ve geleneksel kanallarda kolay uygulanabilir bir şekilde yer almak üzere tasarlanan yeni marka kimliği, gün doğumunun enerji ve iyimserlik atmosferini yansıtıyor. Sıcak renk paleti, tipografi ve logo; hareketlilik, pozitiflik ve hızı sembolize ediyor. Bu durum belli bir güçlendirme, özerklik ve ayrıcalıklı teknoloji üstünlüğünün ruhunu temsil etmek için ideal bir ortam yaratıyor. TKE markası, şirketin akıllı ve gelişmiş mobilite çözümleriyle insanların hayatını değiştirmeye olan bağlılığını yansıtıyor.

 “Liderliğimizi güçlendirmek için harika bir fırsat olacak”
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan TK Elevator CEO’su Peter Walker, “TKE markası ile bağımsız şirketimiz güçlü bir şekilde büyüyebilecek. Bu değişim, sektördeki konumumuzu ve yeni nesil mobilite hizmetlerindeki teknoloji liderliğimizi güçlendirmek için harika bir fırsat olacak. Kısa süre önce bulut tabanlı dijital platformumuz MAX’ın tüm yeni asansör ve yürüyen merdivenlere dahil edilmesiyle ürün ve hizmetlerimizin dijitalleşmesinde önemli bir adım attık. Bu adımımız kentsel mobilite çözümlerine yeni bir kalite standardı getirdi. Diğer taraftan TKE markası yıllardır edindiğimiz tecrübe, mühendislik bilgisini ve başarılarımızı pekiştirmemizi de sağlayacak” diye konuştu.

“İnsan odaklı hizmet markası olma hedefimizi vurguluyor”
TK Elevator’ın, geçtiğimiz yıl küresel ayak izini genişleterek, başarılı bir şekilde servis hizmetlerini çeşitlendirdiğini ve ölçeklendirdiğini belirten Peter Walker: “Yeni marka kimliğimiz, başarılarımızın güçlü mirasını daha da iyi yansıtıyor. Aynı zamanda sektörün lideri ve dijital çözümler konusunda öncü, insan odaklı hizmet markası olma hedefimizi de vurguluyor” dedi.

TK Elevator, dünya çapındaki faaliyetleriyle ve 50 bini aşkın çalışanıyla 2019/2020 mali yılında 8 milyar Euro satış gerçekleştiren thyssenkrupp Elevator’ın başarılı mirasının üzerine yenilerini ekleyecek. TK Elevator’ın en önemli faaliyet alanı, dünya çapında 24 bin teknisyeninin de desteğiyle, yaklaşık 1,4 milyon asansör ve yürüyen merdiven ünitesinin servis hizmeti olmaya devam edecek.

Çözüm ve teknolojileriyle mobilitenin her alanında yer alıyor
TKE markası geniş ürün portföyü ile konut ve işyerleri için ticari asansörlerden New York’taki   Dünya Ticaret Merkezi gibi teknoloji harikası gökdelenlere kadar modern ve özelleştirilmiş çözümler sunuyor. Asansörlerin yanı sıra yürüyen merdivenler, yürüyen bantlar, yolcu körükleri, merdiven ve platform asansörleri ile tüm bu ürünler için kişiselleştirilmiş hizmet çözümleri de ürün portföyü arasında yer alıyor. Bu çözüm ve teknolojiler markanın kent mobilitesinin her alanında var olduğunu gösteriyor.

 

*

TK Elevator (thyssenkrupp Elevator) Hakkında

50.000 çalışanıyla 100’ü aşkın ülkede müşterilere hizmet sunan TK Elevator 2019/2020 mali yılında 8 milyar € satış gerçekleştirdi. Dünya genelindeki 1.000’i aşkın tesisinde müşteri odaklılığı ve müşteriye yakın hizmet sunmayı temel müşteri deneyimi prensiplerinden saymaktadır. TK Elevator geçtiğimiz yıllar içinde dünyanın lider asansör şirketlerinden biri olarak kendini ispatlayarak Ağustos 2020’de thyssenkrupp AG tarafından satılmasından beri bağımsız bir şirket olmuştur. Şirketin en önemli faaliyet alanı, 24.000’i aşkın servis teknisyeniyle birlikte servis hizmeti sunmayı kapsamaktadır.  Şirketin ürün portföyü, işyeri ve konut binaları için asansörlerden, New York’taki Dünya Ticaret Merkezi gibi gelişmiş gökdelenler için modern ve özelleştirilmiş çözümleri kadar kapsamaktadır. Ayrıca portföyünde yürüyen merdivenler ve yürüyen bantlar, yolcu körükleri, merdiven ve platform asansörleri ve sektörün ilk bulut tabanlı öngörücü bakım sistemi MAX gibi tüm bu ürünler için kişiselleştirilmiş hizmet çözümlerini de içermekte ve tüm bunlar şirketin kent hareketliliğinin her alanında var olduğunu göstermektedir. Bu dijital gelişmelerle artık kentsel mobilite için tüm sınırlar ortadan kalktı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tk-elevator-yeni-global-markasi-tkeyi-duyurdu_184335.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!