Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

TOKİ, 3.5 Ay İçinde 39 İşyerini Satacak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 10 değişik ilde bulunan toplam 39 işyerini açık satış yöntemiyle satacak. Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'ndan yap

Dünya



b>Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 10 değişik ilde bulunan toplam 39 işyerini açık satış yöntemiyle satacak.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'ndan yapılan duyuruya göre, TOKİ Başkanlığı, 39 adet işyerini peşin veya vadeli olarak 15 Eylül -31 Aralık 2003 tarihleri arasında Açık Satış Yöntemi ile satışa sunacak. Satış işlemleri, Ankara Eryaman 1. Etap’taki bir işyeri için Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. diğer işyerleri için Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla gerçekleştirilecek. Açık satış yönteminde taşınmaz bedelinin tamamının veya projesine göre peşinat tutarının yatırılması suretiyle satış gerçekleştirildiği ifade edilirken, vadeli seçenekte, aylık taksitler ve borç bakiyesi, vade boyunca her ocak ve temmuz aylarında, bir önceki altı aylık memur maaş artışı oranında artırılacak.

Gayrimenkul bedellerine KDV ve Banka Komisyonu (BSMV ile birlikte) dahil edilmezken, KDV Kanunu uyarınca KDV Oranlarının işyerleri için yüzde 18 (yüzde onsekiz) olarak belirlendiği hatırlatıldı.

Gayrimenkuller bulundukları il ve ilçelerdeki yetkili banka şubelerince alıcılara gösterilecek. Konuyla ilgili detaylı bilgi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Finansman Dairesi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent/ANKARA adresinden, 0312 266 77 39 numaralı fakstan ve "www.toki.gov.tr"internet adresinden temin edilebilecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/toki-3-5-ay-icinde-39-isyerini-satacak_5658.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!