Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

TOKİ İzmir’de 93 Arsayı Satışa Çıkarıyor

Toplu Konut İdaresi Daire Başkanlığı (TOKİ) tarafından İzmir'in Aliağa, Bayındır, Çeşme, Foça, Güzelbahçe, Menderes, Seferihisar, Torbalı ve Urla ilçelerinde bulunan 93 adet arsa, açık artırma yoluyla satışa sunulacak.

yapi.com.tr
TOKİ İzmir’de 93 Arsayı Satışa Çıkarıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Daire Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan açıklamaya göre, 29 ilde 307 arsa açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak. Bu kapsamda İzmir'in Aliağa, Bayındır, Çeşme, Foça, Güzelbahçe, Menderes, Seferihisar, Torbalı ve Urla ilçelerinde bulunan 93 adet arsaya, yüzde 25 peşinat 60 ay vade fırsatlarıyla sahip olunabilecek.

Milliyet’te yer alan DHA kaynaklı habere göre; konut, ticaret, sanayi, turizm tesis alanı, özel okul ve terminal alanı, sanayi tesisi ve akaryakıt istasyonu alanları niteliğindeki arsalar KDV'den muaf şekilde satılacak. Öte yandan Aydın, Didim ve Kuşadası'nda da 10 adet arsa satışa sunulacak.

İzmir'deki arsalar için tarih 22 aralık
İzmir'deki arsaların açık artırma oturumu 22 Aralık Çarşamba saat 10.30'da yapılacak. Oturumlar Ankara The Green Park Hotel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. Ayrıca 'www.emlakmuzayede.com.tr' sitesinden de teklif verilebilecek. Satışa ilişkin detaylı bilgiye 'www.toki.gov.tr' ile 'www.emlakmuzayede.com.tr' sitelerinden ve '0212 608 15 00' numaralı telefondan ulaşılabilecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/toki-izmirde-93-arsayi-satisa-cikariyor_188351.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!