Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

TOKİ'den RTÜK'e Yeni Bina

TOKİ, radyo ve televizyon yayınlarını düzenleme ve denetlemekten sorumlu RTÜK için Beşiktaş'ta yeni bina yapacak. RTÜK İstanbul temsilciliğinin faaliyet göstereceği yeni binanın ihalesi 24 Ocak 2019 tarihinde yapılacak

yapi.com.tr
TOKİ'den RTÜK'e Yeni Bina

RTÜK İstanbul Temsilciliği'nin mülkiyetinde bulunan ve 2016 yılında yıkılan eski binanın yerine yenisi yapılacak. Gayrettepe (Dikilitaş) Mahallesi Yıldız Posta Caddesi'nin güney paralelindeki Vefabey Sokak üzerinde bulunan ve üzerine yeni binanın yapılacağı arsa 511 metrekare büyüklüğünde.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 2015 yılında "re'sen" onayladığı imar planı değişikliği ile söz konusu arazinin imar planı ticaret+konut alanından, "Resmi Kurum Alanı"na alınmıştı. TOKİ'nin ihale ilanına göre, RTÜK adına yapılacak yeni binanın ihalesi 24 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. İhale şartnamesine göre, iki bodrum, yedi normal kattan oluşacak yeni bina 500 günde tamamlanacak. Habertürk'ten Mehmet Demirkaya'nın haberine göre; konvansiyonel kalıp sistemiyle yapılacak bina, yaklaşık 2 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olacak. Bina ile birlikte altyapı ve çevre düzenlemesi de yapılacak.

 
Haberin tamamına linkten  ulaşılabilir...

http://www.yapi.com.tr/haberler/tokiden-rtuke-yeni-bina_169732.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!