Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

TOKİ'ye Olan Borçlar ve Taksit Tutarları Sabitlendi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Halkalı 3. Etap, Eryaman 5. Etap, Samsun ve Kars Projeleri kapsamında satışı gerçekleştirilen konutların borç bakiy

Dünya



oplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Halkalı 3. Etap, Eryaman 5. Etap, Samsun ve Kars Projeleri kapsamında satışı gerçekleştirilen konutların borç bakiyeleri ve taksit tutarları 2005 yılına kadar sabitlendi.
Bu konuda Bakanlar Kurulu'nun aldığı karar bugünkü Resim Gazete'de yayılanarak yürürlüğe girdi. Bu amaçla TOKİ'ye başvurular üç ay içinde yapılacak.

Resmi Gazete'de yayınlanan karar şöyle: "Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Halkalı 3. Etap, Eryaman 5. Etap, Samsun ve Kars Projeleri kapsamında satışı gerçekleştirilen konutların borç bakiyelerine Satış Sözleşmesi gereğince maliyet artışı ve şerefiye bedeli yansıtılan konut alıcılarının bu Kararın yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 3 ay içerisinde müracaat etmeleri ve maliyet artışı ile şerefiye bedeli hususunda dava açmış olanların davadan feragat etmeleri şartıyla, borç bakiyesi ve taksit tutarları 2005 yılının birinci altı aylık dönem başlangıcına kadar sabitlenir."

http://www.yapi.com.tr/haberler/tokiye-olan-borclar-ve-taksit-tutarlari-sabitlendi_1712.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!