Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Topbaş: MVM'ye İşlem Yapma Yetkimiz Yok

Kadir Topbaş, 5 yaşındaki Dilara'nın kanalizasyon çukuruna düşerek hayatını kaybetmesinden sonra kamuoyunun tanıdığı MVM Turizm ve Ticaret Limited Şirketi ile ilgili olarak, "Bizim bu firmanın bundan sonra almış olduğu işlerle ilgili hiçbir işlem yapma hakkımız yok" dedi.

Milliyet Gazetesi



stanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 5 yaşındaki Dilara'nın kanalizasyon çukuruna düşerek hayatını kaybetmesinden sonra kamuoyunun tanıdığı MVM Turizm ve Ticaret Limited Şirketi ile ilgili olarak, "Bizim bu firmanın bundan sonra almış olduğu işlerle ilgili hiçbir işlem yapma hakkımız yok" dedi.

Kıraç Belde Belediyesi'nde dün sağlık ocağı açılışına katılan Topbaş, MVM firmasının Ambarlı'da aldığı son ihaleyle ilgili soruları yanıtladı.

Topbaş, konsorsiyum içinde MVM'nin hisse oranının yüzde 14'lerde olduğunu, bir firmanın yaptığı şikâyetin de kurul tarafından reddedildiğini anlattı. İhalenin onaylandığını kaydeden Topbaş, "Bizim bu firmanın bundan sonra almış olduğu işlerle ilgili hiçbir işlem yapma hakkımız yok" dedi. Topbaş, MVM'nin sahibi Bilal Şahin'in AKP yönetiminde olmadığını da sözlerine ekledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/topbas-mvmye-islem-yapma-yetkimiz-yok_52506.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!