Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Topbaş'tan "Tasta Traş"la Tasarruf Çağrısı

Kadir Topbaş, "Melen'de su sıkıntısı var ama biz bunu zaten biliyorduk. Hasanlar Barajı'ndan su verilmesiyle su seviyemiz artacak" dedi. Topbaş, su tasarrufu konusunda da, "Özellikle beyler tıraşlarını eski usul tasta olsunlar" çağrısı yaptı. Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Avcılar'da yaptırılan Deniz Köşkler Sosyal Tesisleri'nin

CNN Türk
Topbaş'tan "Tasta Traş"la Tasarruf Çağrısı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Melen'de su sıkıntısı var ama biz bunu zaten biliyorduk. Hasanlar Barajı'ndan su verilmesiyle su seviyemiz artacak" dedi. Topbaş, su tasarrufu konusunda da, "Özellikle beyler tıraşlarını eski usul tasta olsunlar" çağrısı yaptı. Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Avcılar'da yaptırılan Deniz Köşkler Sosyal Tesisleri'nin açılış töreninde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İstanbul'da su kesintisi olmadığını, bazı pompalarda değişiklik ve bazı hatlarda yaşanan sıkıntıları giderme adına düzenlemeler yapıldığını belirten Topbaş, özellikle yaz aylarında İstanbulluların tatilde olması nedeniyle çalışmaları bu tarihe denk getirdiklerini ifade etti.

Barajlardaki doluluk oranının bugünlerde yaklaşık yüzde 22, geçen yıl aynı dönemde ise yüzde 23 olduğunu belirten Topbaş, "Melen Çayı olmasaydı barajlarımızda yüzde 11'leri konuşacaktık. Melen'de su sıkıntısı var ama biz bunu zaten biliyorduk. Hasanlar Barajı'ndan su verilmesiyle su seviyemiz artacak" diye konuştu.

Su tasarrufunun önemine değinen Topbaş, "Özellikle beyler tıraşlarını eski usul tasta olsunlar. Ben bir buçuk yıldan beri tasta tıraş oluyorum ve daha sağlıklı. Banyoda sabunlanırken 'bol bol su aksın' demesin insanlar, suyu kapatsınlar. Biz vatandaşları uyarmak zorundayız. Vatandaşımız da buna kulak veriyor, biraz daha hassasiyet istiyoruz" diye konuştu.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/topbastan-tasta-trasla-tasarruf-cagrisi_63355.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!