Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Toplu Konut Kredisine Hücum

Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) dört yıl aradan sonra yeniden açtığı toplu konut kredilerine, kooperatifler büyük ilgi gösterdi. Konut kredilerinden ya

Radikal
Toplu Konut Kredisine Hücum

oplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) dört yıl aradan sonra yeniden açtığı toplu konut kredilerine, kooperatifler büyük ilgi gösterdi. Konut kredilerinden yararlanmak için 70 binin üzerinde başvuru oldu.
Konut kredileri için bu yıl 200 trilyon liralık kaynak ayrılırken, şimdiye kadar işlemlerini tamamlayan, inşaatlarında ilerleme kaydeden projelere 44 trilyon liralık kredi açıldı. TOKİ'den daha önce hiç kredi kullanmamış projelere kredi açılmasına ilişkin tebliğ uyarınca, 24 Ağustos 2002 tarihine kadar verilen sürede, 49 bin konutu kapsayan 450 proje için başvuru yapıldı. Başvuruları uygun görülen 33 projedeki 4 bin 887 konut için bugüne kadar 36 trilyon liralık kredi açıldı, bunun 2.1 trilyon liralık bölümü ise ödendi. TOKİ'den daha önce toplu konut kredisi kullanan kooperatiflere tamamlama kredisi açılmasına ilişkin tebliğ uyarınca başvuru süresi ise 31 Ekim 2002 Perşembe günü sona erdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/toplu-konut-kredisine-hucum_2259.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!