Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Trilyonluk Kültür Sarayı'nda Tuvalet Yok

Ardahan'da üç yıl önce hizmete giren Kültür Sarayı'nda tuvaletlerin kanalizasyon bağlantıları unutuldu. Binada çalışan 12 memur, tuvalet ihtiyaçlar

Akşam



b>Ardahan'da üç yıl önce hizmete giren Kültür Sarayı'nda tuvaletlerin kanalizasyon bağlantıları unutuldu. Binada çalışan 12 memur, tuvalet ihtiyaçlarını yakınlardaki kamu dairelerinde gideriyor. Binada toplantı düzenlenemiyor.

Ardahan'da üç yıl önce onarılarak Kültür Sarayı'na dönüştürülen binada tuvalet sıkıntısı yaşanıyor. Kültür Sarayı, Kültür Bakanlığı Döner Sermaye İşletmeleri Müdürlüğü'nce Ankara'da yapılan bir ihale sonucu 800 milyar liraya onarıldı. Ancak, tuvaletlerin kanalizasyon bağlantıları unutuldu. Tuvaletsiz binada çalışan 4'ü kadın 12 memur zor durumda kaldı. Sıkışan memurlar ihtiyaçlarını yakınlardaki kamu dairelerinin tuvaletlerinde gideriyor.

Bitince fark edildi

İnşaat bittiğinde, tuvaletin 200 metre mesafedeki kanalizasyona bağlanmadığı fark edildi. Bunun üzerine kanalizasyonun bağlanması için ilgili makamlarla yazışmalar yapıldı. Ancak bundan bir sonuç alınamadı. Bu durumu 'rezalet' olarak değerlendiren vatandaşlar, sorunun bir an önce çözülmesi için yetkilileri göreve davet ediyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/trilyonluk-kultur-sarayinda-tuvalet-yok_4361.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!