Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

TRIMline Interiors Yeni Showroomuyla İzmir'de

Bölme duvar ve ahşap sistemleri ve projelendirme hizmetleriyle 20 yıldır yapı sektöründe olan TRIMline, İzmir’de yer alan showroomuyla projelerin çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

yapi.com.tr
TRIMline Interiors Yeni Showroomuyla İzmir'de

Bölme duvar sistemleri konusunda aynı zamanda bir bilgi merkezi olan TRIMline, Türkiye’de ve uluslararası arenada, “Ölçülerin özgür dünyası” sloganıyla ve %100 yerli üretimiyle bugüne kadar 6000’den fazla önemli projeye imza attı. Ofislerden yönetim binalarına, ulaşım yapılarından eğitim yapılarına, 20’ye yakın sektöre hizmet veren firma, İzmirli yapı profesyonellerini showroomunda ağırlamaya hazır. 

Yeni TRIMline Showroomu Ege Bölgesinde Ofis Uygulamalarıyla Başı Çekecek
Bugüne kadar İzmir ve civarında birçok projede bölme duvar sistemleriyle yer alan TRIMline Interiors İzmir’li mimarların ve projelerin artık çok daha yakınında. Ege Perla Ofis Bloğunda yer alan showroom, bölme duvar sistemleri konusunda bütün ürünlerin görülebileceği uygulamalı bir malzeme kütüphanesi niteliğinde. 2018 yılıyla birlikte İzmir ve Ege Bölgesi’ndeki varlığını geliştirici projeler ve buluşmalarla taçlandırmayı hedefleyen TRIMline, proje satınalmacılarının ve mimarların detaylı bilgi alabilecekleri bir merkez olmayı hedefliyor.

Modüler bölme duvar sistemleri, hareketli bölme duvarlar, ıslak hacim bölme duvarları, room-in-room sistemleri, kapı sistemleri, akustik sistemler ve duvar-tavan kaplamalarının bütün detaylarıyla incelenebileceği showroom, TRIMline Interior’un uzun soluklu müşteri memnuniyeti hedeflerinden birini temsil ediyor.

ETİKETLER: trimline
http://www.yapi.com.tr/haberler/trimline-interiors-yeni-showroomuyla-izmirde_162945.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!