Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Turistler İçin Yol Haritası

Kültür Turizm İl Müdürlüğü’yle Ege Turizm Derneği işbirliği yaptı. Deniz yoluyla gelen turistlerin, tarihi ve kültürel yerlerle alışveriş merkezlerine kolayca ulaşabilmeleri amacıyla "Şehir İçi Yönlendirme Haritası" hazırlandı.

Milliyet Gazetesi
Turistler İçin Yol Haritası

Kültür Turizm İl Müdürlüğü’yle Ege Turizm Derneği işbirliği yaptı. Deniz yoluyla gelen turistlerin, tarihi ve kültürel yerlerle alışveriş merkezlerine kolayca ulaşabilmeleri amacıyla "Şehir İçi Yönlendirme Haritası" hazırlandı

İngilizce, İtalyanca basıldı

İzmir Valililiği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’yle Ege Turizm Derneği işbirliği yaptı. Deniz yoluyla gelen turistlerin, kentteki tarihi ve kültürel yerlerle alışveriş merkezlerine kolayca ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla "Şehir İçi Yönlendirme Haritası" hazırlandı. İlk aşamada İngilizce ve İtalyanca olarak bastırılan 15 bin harita, Vali Yardımcısı Haluk Tunçsu ve Ege Turizm Derneği Başkanı Önder Kayın tarafından Alsancak Limanı’nda dağıtıldı.

Eko-turizm kitabı da çıkacak

Tunçsu, "Bu haritayla limandan çıkan ve kenti kendi imkanlarıyla gezecek turistler için merkezde yürüyüş güzergahları yapıldı. Buradaki amaç, otobüsle tura katılmayan konukların, kentteki aktivitelerini güvenli, sağlıklı ve güzel şekilde yapabilmelerini sağlamak ve ilimizin turizm imkanlarını geliştirmek" dedi. Kayın da aynı düşünceyle yakın zamanda İzmir’deki doğa yürüyüş güzergahlarını gösteren bir eko-turizm kitabı çıkaracaklarını bildirdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/turistler-icin-yol-haritasi_69112.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!