Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Türk Ytong'a Bir Ödül Daha Geldi

Türk Ytong tarafından sektörde bir ilk olarak ısı yalıtım değeri yüzde 15 daha artırılarak üretilen “Ytong Blok 0,11”, RAF Yapı Malzemesi Ödüllerinde Kaba Yapı Bileşenleri kategorisinde ödülün sahibi oldu.

yapı.com.tr
Türk Ytong'a Bir Ödül Daha Geldi

Yapı malzemesi sektörünün önemli kuruluşu Türk Ytong, enerji verimliliği ve çevre koruma konularına odaklanmayı sürdürüyor. Türk Ytong tarafından sektörde bir ilk olarak ısı yalıtım değeri yüzde 15 daha artırılarak üretilen “Ytong Blok 0,11” Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından düzenlenen RAF Yapı Malzemesi Ödülü'nün sahibi oldu. Türk Ytong, “Ytong Blok 0,11” ile geçtiğimiz Mayıs ayında Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde aldığı Yılın Cephe Sistem Bileşeni ödülünü de almıştı.

Enerji tasarrufunun sürdürülebilir gelecek için taşıdığı büyük önemin bilinciyle ve özverili  Ar-Ge çalışmalarıyla sektörde ilklere imza atan Türk Ytong, blok ürünlerindeki basınç dayanımı değerini koruyarak, ısı yalıtım performansını artırmayı başardı. “Ytong Blok 0,11” ile duvarların ısıl iletkenlik hesap değerini yüzde 15 daha iyileştirerek 0,13 W/mK'dan 0,11 W/mK'e düşüren Türk Ytong, bu ürünüyle sağladığı enerji tasarrufunu da artırmış oldu. Tüm fabrikalarında üretilen Ytong bloklar için geçerli olan Ulusal Teknik Onay (UTO) Belgesi’ni, İnşaat Teknik Değerlendirme ve Bilimsel Araştırma Kurumu (İTBAK)'dan alan Türk Ytong, A1 sınıfı hiç yanmaz yangın sınıfında bulunan “Ytong Blok 0,11” ürünü ile yapılara güvenli yalıtım performansı sunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/turk-ytonga-bir-odul-daha-geldi_141045.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!