Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Turkey Sotheby’s International Realty’nin Bodrum Portföyü % 60 Büyüdü

Turkey Sotheby’s International Realty’nin Bodrum ofisinin portföyü bir yılda yılda 60 oranında büyüdü. Turkey Sotheby’s International Realty Genel Müdürü Arman Özver, Türkiye’de lüks gayrimenkul segmentinde kaliteli hizmet ve servis konusunda çok önemli eksiklikler olduğunu söyledi ve Turkey Sotheby’s International Realty olarak bu ihtiyaca cevap

yapi.com.tr
Turkey Sotheby’s International Realty’nin Bodrum Portföyü % 60 Büyüdü

Turkey Sotheby’s International Realty’nin Bodrum ofisinin portföyü bir yılda yılda 60 oranında büyüdü. İstanbul Nişantaşı ofisinden sonra Ege ve Akdeniz bölgesine de hizmet verebilmek için geçtiğimiz sene Bodrum’da ofisini açan ve yaklaşık 52 milyon dolara kadar gayrimülkü portföyüne alan Turkey Sotheby’s International Realty Genel Müdürü Arman Özver, Türkiye’de lüks gayrimenkul segmentinde kaliteli hizmet ve servis konusunda çok önemli eksiklikler olduğunu söyledi ve Turkey Sotheby’s International Realty olarak bu ihtiyaca cevap vermeye başladıklarının altını çizdi.

Ege ve Güney sahillerinin hem doğası, hem de mevsim şartları açısından yurtdışından da oldukça fazla talep gördüğünü belirten Özver, nitelikli projelere ve değerli mülklere ilgi duyan yerli ve yabancı yatırımcılarla Türkiye lüks emlak pazarına Ege ve Akdeniz bölgesinde de hareket getirmeye devam edeceklerini belirtti. Çok kısa bir süre içinde çıkması beklenen 'Mütekabiliyet Yasası' ile birlikte ülkemize büyük miktarda yabancı sermayenin de gireceğini tahmin ettiklerini dile getiren Özver, önümüzdeki 5 yıl içinde ofis sayılarını 10’a çıkarmayı ve daha yaygın bir hizmet vermeyi hedeflediklerinin altını çizdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/turkey-sothebys-international-realtynin-bodrum-portfoyu--60-buyudu_91835.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!