Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği'nde Yeni Başkan Levent Akgerman

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği'nin (TGÜB), 5 Nisan Pazartesi günü Ankara'da düzenlenen Genel Kurul Toplantısı'nda, AKG Yalıtım ve İnşaat Mal

AKG Gazbeton
Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği'nde Yeni Başkan Levent Akgerman

b>Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği'nin (TGÜB), 5 Nisan Pazartesi günü Ankara'da düzenlenen Genel Kurul Toplantısı'nda, AKG Yalıtım ve İnşaat Malzemeleri San. ve Tic. A.Ş. Görevli Üyesi Levent Akgerman, Başkan seçildi. Birliğin Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne A. Selim Demiren, üyeliklerine ise M.Tansu Tuğlu, Fethi Hinginar ve A.Şükrü Kahyaoğlu getirildiler.

1990 tarihinde kurulan TGÜB, 1994 yılında kısa adı EAACA olan ve 10 Avrupa ülkesinin üye olduğu Avrupa Gazbeton Üreticileri Birliği'ne katıldı. Toplam 21 üyenin kayıtlı olduğu TGÜB'ün ana amaçları; Türkiye'deki fazla enerji tüketimini önlemek için binalarda ısı yalıtım kurallarına uyulmasını sağlamak, deprem yönetmeliklerine uygun çağdaş yapılar inşa edilmesini teşvik etmek, özellikle duvarlarda gazbeton kullanımını yaygınlaştırmak, gazbeton üretimini dünyadaki teknolojik gelişmeleri izleyerek dünya standartlarında tutmak, üyelerin ortak sorunlarına çözümler aramak ve üyeler arasında mesleki ilerleme ve dayanışmayı sağlamaktır.

1975 yılında İzmir'de doğan Levent Akgerman; ABD'deki Lehigh Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Babson College'de İşletme Master'ını tamamladıktan sonra Park Avenue Bankası'nda Genel Müdür Yardımcılığı'na kadar yükseldi. 2003 yılından bu yana AKG Yalıtım ve İnşaat Malzemeleri San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği'ni yürütmektedir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/turkiye-gazbeton-ureticileri-birliginde-yeni-baskan-levent-akgerman_11186.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!