Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Türkiye Rockwool için Bir Nokta Değil, Kavşak Olacak

Dünya taş yünü pazarının lideri Rockwool’un Grup Yönetim Toplantısı, 29 Kasım 2013’te İstanbul’da yapıldı. Rockwool Grubu CEO’su Eelco Van Heel ve beraberindeki heyet toplantı öncesinde, Rockwool Türkiye yetkilileriyle birlikte iş ortaklarını ve İstanbul’daki Rockwool projelerini ziyaret etti.

yapi.com.tr
Türkiye Rockwool için Bir Nokta Değil, Kavşak Olacak

İstanbul’da gerçekleştirilen Grup Yönetimi toplantısı öncesinde Rockwool Türkiye ofisini ziyaret eden Rockwool Grubu CEO’su Eelco Van Heel; “Büyüme ve yatırım planlarımızda kadraja artık Türkiye’nin de girmesi grubumuz için oldukça heyecan verici. Grup yapılanmamızın en yeni halkasının, Rockwool’un küresel pazarlardaki faaliyetleri açısından kısa zamanda kayda değer başarılar elde edeceğine inancımız tam” dedi.

Rockwool Grubu CEO’su Van Heel ve Rockwool Grup Yönetimi üyelerinden oluşan heyet, Rockwool Türkiye yetkilileri ile birlikte Rockwool’un Türkiye’deki iş ortaklarını ziyaret etti ve çeşitli temaslarda bulundu. Heyet, yapımına 2013 yılında başlanan ve yalıtım için Rockwool ürünlerinin tercih edildiği Vadi İstanbul ve Hayattepe projelerini de yerinde inceledi.

Yönetim Kurulu Toplantısı sırasında Rockwool Türkiye’nin ticaret haritasında bir nokta değil; kavşak olacağını belirten Van Heel sözlerine şu şekilde devam etti:

“Müşteri odaklı çalışma anlayışımızı en iyi şekilde temsil edeceğine inandığımız Türkiye organizasyonu, pazarda lider bir oyuncu konumuna gelecektir. Yalıtım sektöründe girdiğimiz pazarlarda kısa zamanda başarılı olmamızın temeli, öncü ve yenilikçi yaklaşımımıza dayanıyor. Rockwool Grubu olarak hedefimiz, Türkiye’de sahip olduğumuz global bilgi birikimi, deneyim, Ar-Ge yatırımları ve performansa yönelik ürün gruplarımızla taş yünü pazarının büyümesi ve gelişmesine katkıda bulunmak”.

http://www.yapi.com.tr/haberler/turkiye-rockwool-icin-bir-nokta-degil-kavsak-olacak_114576.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!