Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

''Türkiye'de En Ucuza Mal Edilen Raylı Sistem Projesi''

Kayseri'de faaliyete geçtiği 1,5 yıl içinde 33 milyon yolcu taşıyan raylı sistem (KAYSERAY) yeni güzergahlar ile büyüyecek. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 Ağustos 2009'da işletmeye açılan KAYSERAY'ın, Organize Sanayi Bölgesi ile Mimarsinan Kavşağı arasındaki 17,5 kilometrelik hatta

yapi.com.tr / AA
''Türkiye'de En Ucuza Mal Edilen Raylı Sistem Projesi''

br >
Uluslararası ödüllü sistem

Özhaseki, raylı sistem projesinin Kayseri'ye kazandırdıkları en büyük projelerden biri olduğunu ve projenin faaliyete geçtiği kısa süreye rağmen önemli başarılar elde ettiğini belirtti.

Türkiye'nin birçok yerinde raylı sistem projelerinin çok uzun yıllar tamamlanamadığını, ancak KAYSERAY'ın 3 yıl gibi kısa sürede faaliyete geçtiğini vurgulayan Özhaseki, ayrıca KAYSERAY'ın Türkiye'de en ucuza mal edilen raylı sistem projesi olduğunu kaydetti.

Kayseri'nin uzun yıllar sonra karşılaşabileceği sorunları bugünden çözebilmek için projeler geliştirdiklerini dile getiren Özhaseki, sözlerini şöyle tamamladı:

''Kayseri'de raylı sistem kısa sürede önemli başarılar elde etti. Raylı sistem, faaliyete geçeli henüz 1,5 yıl gibi bir süre olmasına rağmen 33 milyon yolcu rakamına ulaştık. Ayrıca, sistemin diğer toplu taşıma sistemleriyle entegre olması da örnek teşkil etti. KAYSERAY, bu alandaki başarılarından dolayı Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği tarafından ve İngiltere Hafif Raylı Taşıma Sistemi Birliği tarafından uluslararası alanda iki ayrı ödül kazandı. Projenin devamı olarak 2. ve 3. etap çalışmalarına vakit kaybetmeden başladık. İldem ve Talas güzergahının ardından yolcu kapasitesine göre büyük ihtimalle daha sonra da Erkilet güzergahını devreye alacağız. Böylece, Kayseri'nin dört bir yanını raylı sistem ile birbirine bağlamış olacağız''.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2
ETİKETLER: kurum ulaşım
http://www.yapi.com.tr/haberler/turkiyede-en-ucuza-mal-edilen-rayli-sistem-projesi_85718.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!