Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Türkiye’nin En Büyük Bauhaus’u Ankara’da

Türkiye’nin en büyük Bauhaus’u olarak hizmete giren Etlik Bauhaus, iki futbol sahası büyüklüğüne eşdeğer olan 16 bin metrekarelik satış alanına ve 120 bin ürün çeşidine sahip. 13 ülkede 200’ü aşkın uzman satış merkezi olan Bauhaus, Söğütözü ve yeni açılan Etlik şubesi ile birlikte Ankara’da 2 uzmanlık satış merkezinden hizmetini sürdürecek.

yapi.com.tr
2 Türkiye’nin En Büyük Bauhaus’u Ankara’da

Bauhaus, Ankara’daki ikinci şubesinin kapılarını Forum Ankara’da açtı. Türkiye’nin en büyük Bauhaus’u olarak hizmete giren Etlik Bauhaus, iki futbol sahası büyüklüğüne eşdeğer olan 16 bin metrekarelik satış alanına ve 120 bin ürün çeşidine sahip. 13 ülkede 200’ü aşkın uzman satış merkezi olan Bauhaus, Söğütözü ve yeni açılan Etlik şubesi ile birlikte Ankara’da 2 uzmanlık satış merkezinden hizmetini sürdürecek.

Bauhaus, hırdavat, el aletleri - makineler, elektrik tesisat – aydınlatma, seramik - yapı kimyasalları, banyo aksesuarı - vitrifiye - sıhhi tesisat, elektro, ev tekstili, bahçe dünyası, banyo - seramik, boya, halı, ahşap, ahşap - sanatsal malzemeler, boya - halı - perde ve perde aksesuarı - duvar kağıdı, ev gereçleri - oto aksesuarı gruplarında 120 bini aşkın  yüksek kaliteli yerli - ithal ürün çeşidini tüketicilere en uygun fiyatlarla sunna iddiasını taşıyor.

Bauhaus’un sektör lideri olarak Türkiye’deki büyümesini sürdüreceğini belirten Bauhaus Türkiye Genel Müdürü Erol Yelmer, “Müşterilerimize çok geniş alanlarda, rahat ve ferah mekanlarda kaliteli ve zengin ürün alternatifleri ile çağdaş alışveriş ortamları sunuyoruz. Her yeni uzmanlık satış merkezimizle daha geniş ve daha zengin ürün çeşidini hedefliyoruz. Türkiye’nin ve Ankara’nın en büyük Bauhaus’u  geçen yıl yine Ankara’da açılmıştı. Şimdi bir adım daha ileri gittik ve en büyük Bauhaus ile Ankaralılarla ikinci kez buluşuyoruz. Bauhaus olarak hem en büyük ve çağdaş mekanlarda hizmet vermek hem de açtığımız her şubemizle istihdama katkıda bulunmaktan  mutluyuz.  Etlik şubemizle birlikte istihdamımız 1500’e yükseldi” dedi.

İstihdama ve KOBİ’lere destek...

Bauhaus, bugüne kadar yaklaşık 1500 kişiye iş imkanı yarattı. Bauhaus’ta açılan her yeni şube bir yandan istihdamı artırırken, diğer yandan da üretici yerel  firmalar için önemli bir pazar oluşturuyor. Ayrıca Avrupa’nın 13 ülkesindeki 200 uzmanlık satış merkezine Türk üreticilerin mallarının pazarlanmasını da destekleyen Bauhaus, özellikle üretici KOBİ’ler için Avrupa’da önemli bir ihracat pazarı oluşturuyor.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/turkiyenin-en-buyuk-bauhausu-ankarada_63422.html

Read Comment Section
2 Yorum Yorum Yaz
  • bauhaus çok yönlü alışveriş merkezi hem sattığı ürünler garantili hem de piyasadan çok ucuz. keşke yakın bir yer olsa da biz görsek (mesela Antalya gibi) YANITLA
  • türkıyedeki inşaat sektorunun en fazla trabzon ve rizede oluşumunun oldugu gorulmektedır. trabzon ya da rizede bauhaus acılması mumkun değıl mıdir? saygılarımla YANITLA
2 yorumdan 2 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!