Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Türkiye’nin İlk Alttan Isıtmalı Yolu Açıldı

Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi içinde kalan ve 3,5 kilometrelik alttan ısıtmalı yolun Esenboğa'dan Ankara'ya geliş istikameti trafiğe açıldı.

yapi.com.tr
Türkiye’nin İlk Alttan Isıtmalı Yolu Açıldı

Türkiye'nin ilk alttan ısıtmalı yolu ile birlikte Başkentin ilk ve tek otoyol tüneli olma özelliğini taşıyan 280 metrelik tünel de hizmete girdi. CHA'nın haberine göre, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, Kuzey Ankara'da yapılan alttan ısıtmalı yolun Havaalanı'ndan Ankara'ya geliş yönünün hizmete girmesi ile yeni yapılan protokol yolunun Başkentliler için daha konforlu ve keyifli bir yol olacağını söyledi.

Üçpınar, Türkiye'nin en uzun alttan ısıtmalı yolunun Kuzey Ankara'da yapıldığını belirterek, "Kuzey Ankara girişinden başlayıp, Solfasol Kavşağı'na kadar devam eden 3 geliş 3 gidiş olmak üzere 3,5 kilometrelik yeni yol aynı zamanda mevcut protokol yolunun da alternatifi olacak." diye konuştu.

Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi içinde kalan 3,5 kilometrelik alttan ısıtmalı yolun Ankara'dan Esenboğa'ya gidiş istikametinin ise önümüzdeki ayın sonunda hizmete açılması hedefleniyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/turkiyenin-ilk-alttan-isitmali-yolu-acildi_107797.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!