Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Altın Küp Ödülleri 2017

Türkiye’yi, “Oyun Engel Tanımaz” Projesi Temsil Edecek

2016-2017 UIA Çocuk ve Mimarlık Altın Küp Ödülleri’nin ulusal jürisi toplandı. Oy birliği ile seçilen “Oyun Engel Tanımaz” projesi, Türkiye’yi temsil etmek üzere UIA Çocuk ve Mimarlık Çalışma Programı’na gönderildi.

yapi.com.tr
Türkiye’yi, “Oyun Engel Tanımaz” Projesi Temsil Edecek

Uluslararası Mimarlar Birliği (UIA) Çocuk ve Mimarlık Çalışma Programı kapsamında verilen ve Türkiye ayağı Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından yürütülen 2016-2017 UIA Çocuk ve Mimarlık Altın Küp Ödülleri’nin ulusal jürisi toplandı. Gazeteci-Yazar Özgen Acar, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Zafer Akdemir, Doç. Dr. Nuray Bayraktar Mimar, Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Doç. Dr. Esra Şahin Burat, Doç. Dr. Tülin Şener ve Doç. Dr. Hikmet Sivri Gökmen’den oluşan jüri, projeleri Mimar Özlem Dengiz Uğur raportörlüğünde inceledi.

2016-2017 UIA Çocuk ve Mimarlık Altın Küp Ödülleri’nin ulusal jürisi

Bursa’dan Nilüfer Kent Konseyi’nin “Oyun Engel Tanımaz” projesi jürinin oy birliği ile “Kuruluş Ödülü” kategorisinde seçildi. Proje uluslararası süreçte Türkiye’yi temsil etmek üzere UIA Çocuk ve Mimarlık Çalışma Programı’na gönderildi.  Uluslararası ödül jürisi ise, Nisan 2017 de toplanacak.

Uluslararası UIA Çocuk ve Mimarlık Altın Küpler Ödülleri 3 –10 Eylül 2017 tarihlerinde, Kore-Seul’de yapılacak olan 26. UIA Kongresi'nde (UIA 2017 Seul) sunulacak. Kazanan ve övgüye değer bulunan başvurular bu kongredeki UIA Çocuk ve Mimarlık Çalışma Programı sergisi kapsamında sergilenecek.



UIA Çocuk ve Mimarlık Çalışma Programı ile mimarlık kültürünün temellerini atarak, okul öncesinden 18 yaşına kadar (18 yaş dahil olmak üzere) çocuk ve gençlerin, mimari tasarımı şekillendiren ve çevremizi oluşturan süreçleri anlamalarına katkıda bulunan bireyleri ve kuruluşları tanımak teşvik etmek ve desteklemek amaçlanıyor.

 

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/turkiyeyi-oyun-engel-tanimaz-projesi-temsil-edecek_157135.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!