Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Tuzla-Gebze Doğalgaz Bağlantı Dağıtım Hatları Projesi'ne En Düşük Teklifi İndet İnşaat Verdi

Tuzla-Gebze Doğalgaz Bağlantı Dağıtım Hatları Projesi'ne en düşük teklifi 2 milyon 876 bin dolarla İndet İnş. Dek. Tes. San. ve Tic. Ltd. Şti verdi

Dünya



b>Tuzla-Gebze Doğalgaz Bağlantı Dağıtım Hatları Projesi'ne en düşük teklifi 2 milyon 876 bin dolarla İndet İnş. Dek. Tes. San. ve Tic. Ltd. Şti verdi.
Tuzla-Gebze Doğalgaz Bağlantı Dağıtım Hatları Projesi'ne ilişkin ihalenin fiyat teklifleri BOTAŞ Genel Müdürlüğü'nde dün basın mensupları ile firma temsilcilerinin huzurunda açıldı.

İhalede en düşük teklifi 2 milyon 876 bin dolarla İndet İnş. Dek. Tes. San. ve Tic. Ltd. Şti verdi. Proje ihalesine ilişkin ihale dokümanı alan 10 firmadan 7'si ihale komisyonuna teklif zarfı sundu. İhaleye katılan firmalardan; Koçoğlu İnş. ve Tic. Ltd. Şti. 3 milyon 363 bin dolar, İndet İnş. Dek. Tes. San. ve Tic. Ltd. Şti 2 milyon 876 bin dolar, Özyapı İnş. San. ve Tic. AŞ 3 milyon 275 bin 442 dolar 53 cent, Fernas İnş. Ltd. Şti. 3 milyon 394 bin 750 dolar, Pasiner End. Tes. San. ve Tic AŞ 3 milyon 88 bin 426 dolar, Femko İnş. ve San. Tic. AŞ 3 milyon 914 bin 993 dolar, As İnş. ve Tic AŞ ise 3 milyon 623 bin 265 dolar 58 cent teklif sundu.

Komisyon en düşük 2 teklifi inceledikten sonra ihaleyi kazanan firmayı belirleyecek. Karar verilememesi halinde 3. en düşük teklif sahibi firmanın teklifi de değerlendirilecek. İhaleye ilişkin nihai karar, Resmi Gazete'de yayımlanacak ve ilgili firmalara ayrıca iletilecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/tuzla-gebze-dogalgaz-baglanti-dagitim-hatlari-projesine-en-dusuk-teklifi-indet-insaat-verdi_7955.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!