Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ücretliler Önce Oturup, Sonra Ödeyecek

Ücretliler önce oturup, sonra ödeyecek

Referans Gazetesi



b>Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) kaynak geliştirme uygulamasından faydalanan Özsaya ve Güner İnşaat şirketleri ortaklığı ile yapılan Avrupa Konutları kapsamında, mortgage sistemi öncesi yeni bir ödeme uygulaması hayata geçirildi. "Önce otur, sonra öde" sloganıyla başlatılan kampanya, nisan boyunca sürecek.

Kampanya diğer ödeme planlarında alınan yüzde 25'lik peşinat tutarını, yüzde 15'e çekiyor. Geri ödemeyi de bir yıl ötelemeli başlatıyor. Kredi yüzde 1.08'den faizlendiriliyor ama banka komisyonu, dosya parası, istihbarat ve başvuru ücreti gibi masraflar alınmadığından, faiz oranı 1.01'e geriliyor. Hayat sigortası yerine ferdi kaza sigortası yapılmasını öngören kampanya, alıcılara sigortadan da yüzde 80 avantaj sağlıyor. Alıcının iş kaybı durumunda 6 aylık ödemesiz bir süre veren kampanya ile ücretli çalışanların ev sahibi olması amaçlanıyor.

Kampanyayı kendilerine başvuran müşterilerle yaptıkları bir anket doğrultusunda hazırladıklarını anlatan Avrupa Konutları Pazarlama Koordinatörü Ediz Giray, ücretli kesimde ödeme şekli nedeniyle konut ihtiyacını erteleyen binlerce kişi olduğunu belirterek kampanyada bu kesimi hedef aldıklarını söyledi. Kampanyaya bir aileden bir kişi katılabiliyor. Ödemeler müşterinin isteği doğrultusunda 240 aya kadar esnetilebiliyor. Evler ağustos ayında teslim edilmeye başlanacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ucretliler-once-oturup-sonra-odeyecek_44273.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!